HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár stohu v Očihově, únik nafty a benzínu v Mostu, dopravní nehoda u Pšova a další zásahy.

21.2. 13:11 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že nad statkem v Očihově okres Louny hoří stoh.  

K požáru vyjely jednotky HZS St. Podbořany, SDH Podbořany a SDH Očihov. Stoh slámy byl zasažen požárem v plném rozsahu. Požár byl lokalizován v 13:48. Bylo rozhodnuto nechat stoh kontrolovaně dohořet. Škoda byla předběžně odhadnuta na 80 tisíc Kč.
Územní odbor Chomutov
požár odpadu

21.2. 10:53 Hasičská jednotka HZS PS Chomutov vyjela k požáru v ulici Na Příkopech v Chomutově. Hořel odpad v plechové popelnici. Hasiči požár zlikvidovali vodním proudem v 11:05.
Územní odbor Most
únik nafty

21.2. 8:53 Hasičská jednotka HZS PS Most likvidovala pomocí sorbentu naftu vyteklou na ploše 5m2 ze zaparkovaného osobního auta v ulici Na Vrátku v Mostě. O 60m dál likvidovala jednotka vyteklý benzín z dalšího osobního auta. Jednalo se pravděpodobně o krádež PHM.
Územní odbor Žatec
dopravní nehoda

20.2. 22:59 Hasičská jednotka HZS Podbořany vyjela k dopravní nehodě osobního auta u obce Podbořany – Pšov. Auto leželo na boku mimo vozovku. Řidič nebyl zraněn. Hasiči postavili auto na kola a pomohla naložit na odtah.
Územní odbor Most
požár odpadu a trávy

20.2. 16:12 Na linku tísňového volání byl oznámen požár lesa pod Hněvínem. K požáru vyjela jednotka HZS PS Most. Hořela tráva a odpadky na ploše 2x2m. Hasiči požár zlikvidovali v 16:30. 

vytisknout  e-mailem