HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár stodoly v Podbořanech, požár skládky v Litvínově, požár v pečovatelském domě v Rumburku.

Stodola, ve které byl naházen odpad, byla požárem zasažena celá. 

ilustrační foto.jpgilustrační foto.jpg
Územní odbor Žatec
Požár stodoly
16.8. 0:36 Na linku tísňového volání byl oznámen požár stodoly, ve které byl odpad v Podbořanech. K požáru vyjely jednotky HZS ÚK ze stanic Podbořany a Žatec a dobrovolná jednotka z Podobořan. Při příjezdu jednotek na místo byla stodola požárem zasažena celá. Energetika vypnula proud. Hasiči požár lokalizovali v 1:08 a zlikvidovali v 2:00. Místo bylo předáno Policii ČR.
Územní odbor Most
Požár skládky
15.8. 20:41 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že hoří skládka pod viaduktem v ulici V Růžodolu v Litvínově. K požáru vyjely jednotky HZS ÚK ze stanic Litvínov a Most, podniková jednotka Unipetrol RPA a dobovolná jednotka z Litvínova. Hořela skládka na ploše 10x15m asi 20cm do hloubky. Hasiči požár lokalizovali ve 21.13 a zlikvidovali v 21:47. Požářište firma zahrnula zeminou.
Územní odbor Děčín
Požár v pečovatelském domě
15.8. 13:37 Na linku tísňového volání byl oznámen kouř unikající z bytu v pečovatelském domě v Luční ulici v Rumburku. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Varnsdorf a dobrovolné jednotky z Rumburku a Jiříkova. V bytě nikdo nebyl, hořel noční stolek a věci na něm od zapálené svíčky. Hasiči požár zlikvidovali v 14:11 a byt odvětrali.

vytisknout  e-mailem