HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár starých pneumatik v Šluknově, malé děti se zamkly v pokoji na chatě, úhyn ryb a další zásahy.

7.5. 12:18 Jednotka HZS ze stanice Šluknov a dobrovolná jednotka města Šluknova (Celkem čtyři cisternové automobilové stříkačky.) vyjely k požáru pneumatik v Tovární ulici v Šluknově.  

17-DSC_0619.JPG17-DSC_0619.JPG

19-DSC_0668.JPG19-DSC_0668.JPG
25-DSC_0785.JPG25-DSC_0785.JPG
požár pnumatik1.jpgpožár pnumatik1.jpg
požár pneumatik2.jpgpožár pneumatik2.jpg
Na místě bylo zjištěno, že hoří pneumatiky na pravdepodobně černé skládce na ploše 15x15m na volném prostranství. Hasiči požár lokalizovali v 12:52 a vyžádali si malý nakladač na přerovnání materiálu. Pro nevhodnost terénu nebyl nakladač použit. Hasiči použili k uhašení pěnu. Požár byl zlikvidován v 15:07.
Územní odbor Litoměřice
Děti se zamkly v pokoji
7.5. 8:05 Na linku tísňového volání bylo oznámeno že dvě malé děti se zamkly v pokoji na chatě ve Štětí – Veselí. Krajské operační a informační středisko vyslalo na místo jednotku HZS ze stanice Štětí. Po příjezdu do chaty hasiči zjistili, že dvě děti chlapec asi tříletý a devče asi dvouleté, které pobývaly s matkou na chatě, při hře otočili klíčem v zámku a nebylo možné se k nim dostat. Hasiči otevřeli dveře speciálním nářadím. Obě děti byly v pořádku předány matce.
Územní odbor Litoměřice
Vyproštění vlaštovky pod střechou domu
6.5. 17:08 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že pod střechou panelového domu v revoluční ulici v Litoměřicích – Pokraticích je zaklíněná vlaštovka. Na místo vyjela jednotka HZS Lovosice s automobilovou plošinou. Plošinu na místě nebylo možné kvůli nedostatku prostoru ustavit. Hasiči se k vlaštovce dostali ze střechy. Byla zamotaná do drátku. Jednotka ji předala na veterinu.
Územní odbor Děčín
Dopravní nehoda
6.5. 18:29 Jednotka HZS ze stanice Děčín vyjela k dopravní nehodě v Českolipské ulici v Děčíně – Březinách. Jednalo se o dopravní nehodu osobního auta Kia Sorento. Řidičku vzala do péče zdravotnická záchranná služba. Z auta unikal olej. Hasiči provedli protipožární opatření a zlikvidovali únik oleje.
Územní odbor Most
Úhyn ryb ve vodní nádrži
6.5. 6:44 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že koupaliště Benďák v Mostě je plné uhynulých ryb. Na místo vyjela jednotka HZS ze stanice Most. Hasiči obešli nádrž a našli 6 uhynulých ryb. PH vody bylo v pořádku. Byl kontaktován zprávce nádrže a rybářský spolek. Rybáři informovali, že ryby jsou v nádrži čerstvě vysazené a jedná se s největší pravděpodobností o vadnou sádku, kterou chtějí reklamovat.
 

vytisknout  e-mailem