HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár slámy ve Vchynicích, požár nádražní budovy v Litvínově a další zásahy.

15.8. 8:33 Na linku tísňového volání byl oznámen požár balíku slámy u seníku u vodárny Pod Homolkou ve Vchynicích, okres Litoměřice.  

K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Lovosice a dobrovolná jednotka z Třebenic. Hasiči hořící balík rozebrali a prolili vodou. Požár lokalizovali v 8:57 a zlikvidovali v 9:02.
Územní odbor Most
Požár rašeliny
15.8. 7:32 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že na třetí louce u Lesa v Litvínově doutná rašelina. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Litvínov. Doutnala rašelina na ploše 3x4m. Hasiči požářiště prolévali do hloubky. Požár byl lokalizován v 8:22. Událost byla oznámena Lesní správě.

požár u nádraží Litvínov.jpgpožár u nádraží Litvínov.jpg
požár u nádraží Litvínov1.jpgpožár u nádraží Litvínov1.jpg
požár u nádraží Litvínov2.jpgpožár u nádraží Litvínov2.jpg
Územní odbor Most
Požár dřevěné budovy u nádraží
14.8. 18:16 Šest hasičských jednotek vyjelo k požáru prázdné dřevěné budovy u nádraží v Litvínově. Hořela střecha a odpad uvnitř budovy. Policie uzavřela sousední autobusové nádraží. Hasiči uchránili okolo stojící budovy. Požár byl lokalizován v 18:52 a zlikvidován v 19:59. Hasiči se během noci a rána ještě dvakrát vrátili. V noci dohašovali doutnající místo u komínu a k ránu se rozhořel zbytek budovy, který pravděpodobně někdo znovu zapálil. V budově hořely sudy s asfaltem. Před půl sedmou byly ukončeny dohašovací práce a místo je kontrolováno Městskou policií a hasiči. Foto: HZS ÚK Svatopluk Karafiát a Požáry cz.
 

vytisknout  e-mailem