HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár slámy v odchovně kuřat, dopravní nehoda osobního auta a autobusu s následným požárem a další zásahy.

28.6. 11:19 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že v drůbežárně v obci Polepy – Libínky hoří hala se senem.  

drůbežárna1.jpgdrůbežárna1.jpg
drůbežárna2.jpgdrůbežárna2.jpg
Drůbežárna3.jpgDrůbežárna3.jpg
drůbežárna4.jpgdrůbežárna4.jpg
drůbežárna5.jpgdrůbežárna5.jpg
K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Úštěk a dobrovolná jednotka z Polep. Hasiči použili jeden vodní proud C. Požár lokalizovali v 11:50. Bylo domluveno s majitelem, že pomocí nakladače vyvozí slámu z haly a hasiči ji prolijí vodou venku. Jednalo se o požár pracovního stroje Bobcat Lotus zaparkovaného v hale. Příčina technická závada na pracovním stroji. Před požárem byla uchráněna celá budova a 13 000 ks kuřat. Hasiči zabránili vniknutí zplodin do prostor chovu tím, že nasadili přetlakovou ventilaci. Škoda dle vyjádření majitele se pohybuje přibližně kolem částky 120 000 Kč. Foto: Michal Horner
DN autobus a oa1.jpgDN autobus a oa1.jpg
DN autobus a oa2.jpgDN autobus a oa2.jpg
Územní odbor Děčín
Požár elektrické rozvodny
27.6. 18:31 Na linku tísňového volání byl oznámen požár elektrické rozvodny na Sokolském vrchu v Benešově nad Ploučnicí. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Děčín a dobrovolná jednotka z Benešova nad Ploučnicí. Na místo události přijeli technici energetických služeb. Požár byl lokalizován v 18:43 a zlikvidován v 19:18. Příčinou požáru byl zkrat kabelu.
Územní odbor Litoměřice
Dopravní nehoda s následným požárem
27.6. 15:57 Jednotka HZS ÚK ze stanice Litoměřice vyjela k dopravní nehodě osobního auta a autobusu s následným požárem osobního auta na křižovatce u Terezína – Českých Kopist. Došlo k čelnímu nárazu osobního automobilu do pravé přední strany autobusu. V autobusu místní dopravy v době střetu vozidel bylo 16 cestujících včetně řidiče, kteří neutrpěli žádné zranění. Řidiče a spolujezdkyni z osobního auta odvezla k vyšetření Zdravotnická záchranná služba do nemocnice v Litoměřicích. Požár se podařilo uhasit řidiči autobusu práškovými hasícími přístroji před příjezdem jednotky. Hasiči na místě odpojili akumulátor a pomohli zdravotnické záchranné službě se zraněnými lidmi. Šetřením bylo zjištěno, že požár vznikl v důsledku dopravní nehody a způsobil ho zkrat na elektroinstalaci v místech palubní desky osobního automobilu. Foto: Michal Horner HZS ÚK.
 

vytisknout  e-mailem