HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár sazí v komínu v Děčíně, dopravní nehoda u Volevčic, okres Most a další zásahy.

Jednotka zlikvidovala požár sazí za 24 minut od oznámení na Krajské operační středisko. 

Územní odbor Děčín
Požár sazí v komínu
27.11. 7:20 Na linku tísňového volání byl ohlášen požár sazí v komínu v Litoměřické ulici v Děčíně – Starém Městě. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Děčín. Hasiči požár zlikvidovali v 7:44 a vyčistili komínové těleso. Místo události protokolárně předali majitelce domu a v 8:05 odjeli na základnu.
Územní odbor Most
Dopravní nehoda
27.11. 6:53 Na linku tísňového volání byla ohlášena dopravní nehoda dvou osobních aut u obce Volevčice okres Most. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Most a podniková jednotka Elektrárna Počerady. Při nehodě byl jeden člověk zraněn. Odvezla jej zdravotnická záchranná služba. Hasiči zajistili místo nehody, zabránili úniku pohonných hmot na vozovku a pomohli naložit havarovaná vozidla na odtah.
Územní odbor Žatec
Dopravní nehoda
26.11. 19:12 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že u Podbořan – Pšova je kamion spadlý do příkopu a uniká z něj nafta. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Podbořany a dobrovolná jednotka z Podbořan. Silnice byla průjezdná jen v jednom pruhu. Hasiči přečerpávali naftu z nádrže kamionu a kyvadlově řídili dopravu. Nafta byla přečerpána ve 20:34. Ve 23:53 přijela vyprošťovací služba. Silnice byla plně průjezdná ve 2:18.

vytisknout  e-mailem