HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár propanbutanové lahve v restauraci v Úštěku, požár lesa v Děčíně, požár lesa u Rašovic okres Litoměřice, požár pergoly a osobního auta v Třebenicích.

V Děčíně - Bynově Na Vyhlídce, hořelo na velmi obtížně přístupném místě. 

23.června 2014
Územní odbor Litoměřice
Požár propanbutanové lahve v restauraci
23.6. 9:05 Na linku tísňového volání byl oznámen požár propanbutanové lahve v kuchyni restaurace kempu v Úštěku. K požáru vyjely jednotky HZS ÚK ze stanice Úštěk, Litoměřice a dobrovolná jednotka z Liběšic. Hořela propanbutanová lahev, hasiči ji ochladili a vynesli. Nikdo nebyl zraněn. Likvidace 9:28.
Požár lesa Na Vyhlídce Děčín.jpgPožár lesa Na Vyhlídce Děčín.jpg
Územní odbor Děčín
Požár lesa
23.6. 7:55 Na linku tísňového volání byl oznámen požár v lese Na Vyhlídce v Děčíně  - Bynově. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Děčín a dobrovolná jednotka z Horního Žlebu. Hořela lesní hrabanka na ploše 1x1m na těžce přístupném místě asi 250 m od silnice. Hasiči prolévali místo džberovou stříkačkou a posléze se jim podařilo dostat do blízkosti požáru cistenovou automobilovou stříkačku. Požár zlikvidovali v 8:59.         
Územní odbor Litoměřice
Požár lesa
22.6. 17:44 Na linku tísňového volání byl oznámen požár lesního porostu u obce Rašovice. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Úštěk a dobrovolné jednotky z Liběšovic a Lovečkovic. Hořel lesní porost na ploše 30 x 40 m. Hasiči požár lokalizovali v 18:40 a zlikvidovali v 19:22. Příčina požáru a škoda, kterou způsobil je šetřena ve spolupráci s Policií ČR a revírníkem společnosti Lesy ČR.
Požár dřevěné pergoly a auta v Třebenicích.jpgPožár dřevěné pergoly a auta v Třebenicích.jpg
Foto: Lukáš Balaštík HZS ÚK
Územní odbor Litoměřice
Požár dřevěné pergoly a osobního auta
20.6. 17:12 Na linku tísňového volání byl oznámen požár dřevěné pergoly v ulici Svatopluka Čecha v obci Třebenice. K požáru, který zasáhl i zaparkované osobní auto a ohrožoval obytný dům vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Lovosice a dobrovolné jednotky z obcí Klapý, Třebívlice, Třebenice. Hořela dřevěná pergola o rozměrech 8x2,5m, zaparkované auto a požár částečně zasáhl i rodinný dům. Rodinný dům se hasičů podařilo zachránit. Požár byl lokalizován v 17:32 a zlikvidován v 17:49. Příčinou byla technická závada na elektroinstalaci. Škoda byla předběžně odhadnuta na 70 000 Kč.
Foto: Lukáš Balaštík HZS ÚK
Odkazy do noveho okna

Požár dřevěné pergoly a auta v Třebenicích

Požár dřevěné pergoly a auta v Třebenicí... 

Detailní náhled

Požár lesa Na Vyhlídce Děčín

Požár lesa Na Vyhlídce Děčín 

Detailní náhled

Požár lesa Rašovice

Požár lesa Rašovice 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem