HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár přístavku v Hoře Svaté Kateřiny, požár v prázdném domě v Ústí nad Labem, požár v domově sociální péče v Tuchořicích okres Louny.

Z domova sociální péče v Tuchořicích byli čtyřil lidé evakuováni a dva hasiči vyvedli.  

14.5. 2014
Územní odbor Chomutov
Požár přístavku
14.5. 5:03 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že hoří v patře v přístavku domu v Dlouhé ulici v Hoře Svaté Kateřiny. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Litvínov a dobrovolná jednotka z Hory Svaté Kateřiny. Objekt byl silně zakouřen. Z domu byli evakuováni čtyři lidé. V přístavku byl plynový kotel. Hasiči rozebírali podlahu. Požár lokalizovali v 5:44 a zlikvidovali v 7:00 Škoda byla předběžně odhadnuta na 50 tisíc Kč.
Územní odbor Ústí nad Labem
Požár v prázdném domě
14.5. 1:36 Na linku tísňového volání byl oznámen požár prázdného domu v ulici Na Nivách v Ústí nad Labem. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Ústí nad Labem a podniková jednotka SŽDC. Hořel odpad ve sklepě neobydleného domu na ploše 10x10m. Hasiči požár lokalizovali ve 2:47 a zlikvidovali v 2:52.
Územní odbor Žatec
Požár v domově sociální péče
13.5. 18:44 Na linku tísňového volání byl oznámen černý kouř z oken třípatrové budovy „Domova bez zámků“ v Tuchořicích okres Louny. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Žatec a dobrovolné jednotky z Hřivic Tuchořic a Postoloprt. Z budovy byli evakuováni čtyři lidé před příjezdem jednotek a dva lidi hasiči vyvedli. Hořelo na schodišti Hasiči požár lokalizovali v 19:25 a zlikvidovali v 20:09. Příčina vzniku požáru a škoda se vyšetřují.

vytisknout  e-mailem