HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár příbytku bezdomovce v Ústí nad Labem, dopravní nehoda nákladního auta v Mostě a další zásahy.

Při požáru hrozilo nebezpečí výbuchu propanbutanové lahve. 

Ústí nad Labem
Požár
17.2. 23:56 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že v Hoření ulici poblíž budovy SKP hoří. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Ústí nad Labem. Hořel příbytek bezdomovce o rozměrech 4x4m. Hasiči ochlazovali propanbutanovou lahev a příbytek rozebrali. Požár lokalizovali v 0:31 a zlikvidovali v 0:58.
Územní odbor Most
Dopravní nehoda
17.2. 11:47 Jednotka HZS ÚK ze stanice Most vyjela k dopravní nehodě nákladního auta u prodejny OBI v Mostě. V autě jeli tři lidé, dva z nich byli v péči Zdravotnické záchranné služby, třetího hasiči z převráceného auta vyprošťovali pomocí hydraulického nářadí. Zaroveň provedli protipožární opatření a odpojili akumulátor.  Po převrácení auta na kola a naložení na odtahovou službu, hasiči uklidili vyteklý hydraulický olej.
Územní odbor Most
Vyproštění bezdomovce z kontejneru
17.2. 1:14 Jednotka HZS ÚK ze stanice Most vyjela do ulice Mikoláše Alše v Mostě, odkud byl hlášen bezdomovec uvízlý v odpadkovém kontejneru se speciálním uzávěrem. Hasiči kontejner převalili na bok a speciální uzávěr se jim bez poškození podařilo otevřít v 1:34. Bezdomovec byl předán Městské policii.

vytisknout  e-mailem