HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár prázdné budovy v Ústí nad Labem, dopravní nehoda v Ústí nad Labem, pád člověka ve Varnsdorfu, člověk na sloupu vysokého napětí v Hněvicích

Auto narazilo do sloupu MHD. 

Ilustrační foto 1.JPGIlustrační foto 1.JPGÚzemní odbor Ústí nad Labem
Požár prázdné budovy
26.7. 2017 0:37 Dvě hasičské jednotky vyjely k požáru v Žukovově ulici v Ústí nad Labem – Střekově. Hořel odpad a konstrukce ve třetím patře prázdné budovy. Hasiči požár lokalizovali v 1:17 a zlikvidovali v 1:47.
Územní odbor Ústí nad Labem
Dopravní nehoda
25.7. 2017 23:42 Jednotka HZS ÚK ze stanice Územní odbor Ústí nad Labem vyjela k dopravní nehodě osobního auta v Sibiřské ulici v Ústí nad Labem – Neštěmicích. Auto narazilo do sloupu MHD a zaparkovaného vozidla. Při nehodě byl zraněn řidič. Vzala jej do péče Zdravotnická záchranná služba. Hasiči provedli protipožární opatření.
Územní odbor Děčín
Pád člověka z mezipatří
25.7. 2017 23:26 Jednotka HZS ÚK ze stanice Varnsdorf vyjela do Západní ulice ve Varnsdorfu, kde člověk propadl do čtyřmetrové hloubky v prázdné budově. Hasiči pomohli Zdravotnické záchranné službě transportovat zraněného do sanitky.
Územní odbor Litoměřice
Člověk na sloupu vysokého napětí
25.7. 2017 21:05 Dvě hasičské jednotky vyjely na nádraží v Hněvicích okres Litoměřice, kde člověk vylezl na sloup vysokého napětí. Po několikahodinovém vyjednávání vyjednavači Policie ČR muže ze sloupu sundali.
 

vytisknout  e-mailem