HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár osobního auta v Mostě, požár grilu v Litoměřicích a další zásahy.

Technická závada může způsobit vyhoření pokojně zaparkovaného auta, stejně jako uvolněná hadice od plynového grilu ve chvilce bez dozoru mohla zpusobit požár balkonu panelového domu.  

Územní odbor Most
Požár osobního auta
27.8. 3:55 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že před autobazarem Benedikt v Mostě hoří uvnitř v zadní části osobní auto. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Most. Hasiči na místě zjistili, že hoří vnitřek osobního auta značky Ford. Požár lokalizovali vodním proudem ve 4:15 a zlikvidovali v 5:17. Příčinou požáru byla technická závada. Škoda byla předběžně odhadnuta na 100 tisíc Kč. Foto: Svatopluk Karafiát HZS ÚK.
Územní odbor Most
Otevření bytu
26.8. 21:59 Jednotka HZS ÚK ze stanice Most vyjela do ulice F.L. Čelakovského v Mostě, kde starší paní již delší dobu neotvírala. Devře byly vyztužené, bezpečnostní s klíčem v zámku. Na místo byl povolán automobilový žebřík, pomocí něhož hasiči vnikli do bytu oknem. Žena byla v bytě nalazena v bezvědomí. Hasiči ji transportovali do sanitky.
Územní odbor Děčín
Únik oleje
26.8. 20:16 Jednotka HZS ÚK ze stanice Děčín a dobrovolná jednotka z Hřenska vyjely k rozlitému oleji na komunikaci v obci Hřensko. Olej unikl z dodávky, která měla proraženou olejovou vanu. Na vozovce byla skvrna o rozměrech 8x2m. Hasiči ji odstranili pomocí sorbentu v 21:07.
Ústí nad Labem
Zahoření unikající nafty z osobního auta
26.8. 15:21 Na linku tísňového volání byl ohlášen požár osobního auta v Šumavské ulici v Ústí nad Labem – Severní Terase. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Ústí nad Labem. Hasiči na místě zjistili, že nehořelo auto, ale zahořela unikající nafta. Požár byl uhašen před příjezdem jednotky. Hasiči zlikvidovali únik nafty a skvrnu na vozovce o velikosti 3x3m.
Územní odbor Děčín
Dopravní nehoda
25.8. 20:56 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že v ulici 25. května v České Kamenici nabouralo osobní auto do zdi. K nehodě vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Česká Kamenice. Při nehodě byli zraněni tři lidé. V zala je do péče zdravotnická záchranná služba. Hasiči provedli protipožární opatření a osvětlovali místo nehody pro Policii ČR.
Územní odbor Žatec
Dopravní nehoda traktoru
25.8. 14:23 Hasičská jednotka HZS ÚK ze stanice Louny a dobrovolná jednotka z Panenského Týnce vyjely k převrácenému traktoru u obce Žerotín, okres Louny. Při příjezdu jednotek na místo nehody byl řidič pod traktorem mrtvý. Traktor byl vyzdvižen na kola nakladačem. Hasiči vyprostili tělo zemřelého, zajistili místo nehody a uklidili uniklé provozní náplně z traktoru.
Územní odbor Litoměřice
Požár grilu
25.8. 17:01 Poté co zapálil plynový grill, který byl napojen pomocí pryžové hadice na PB lahev, ponechal majitel tento spotřebič na několik minut bez dozoru. Při tom se uvolnila a chytl unikající plyn. Požár zasáhl gril a dřevěné plaňky zábradlí balkonu.  Jednotka HZS ÚK ze stanice Litoměřice požár v Tylově ulici v Litoměřicích pomocí vysokotlaku zlikvidovala v 17:17. Na místo se dostavil vyšetřovatel příčin požárů, který projednal s majitelem přestupek a celou věc uzavřel udělením blokové pokuty. Požárem vznikla škoda ve výši 6 000 Kč. Foto: Michal Horner HZS ÚK.
požár auta2.jpgpožár auta2.jpg

požár grilu1.jpgpožár grilu1.jpg

vytisknout  e-mailem