HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár osobního auta v Horním Podluží, dopravní nehoda u Lubence, vyproštění člověka z kontejneru v Děčíně.

Požár zasáhl BMW v Horním Podluží v plném rozsahu. 

1. října 2013
Územní odbor Děčín
Požár osobního auta
1.10. 2:56 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že za potokem v Horním Podluží okres Děčín hoří osobní auto bílé barvy. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Varnsdorf a dobrovolná jednotka z Horního Podluží. Hořelo osobní auto BMW staršího data výroby, požár jej zasáhl celé. Hasiči požár lokalizovali v 3:09 a zlikvidovali v 3:17. Příčina a škoda zůsobená požárem se vyšetřují.
Územní odbor Žatec
Dopravní nehoda
1.10. 0:35 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že u Lubence okres Louny se převrátilo vozidlo. K dopravní nehodě vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Podbořany a dobrovolná jednotka z Lubence. Auto bylo převrácené na střechu, řidička venku. Pod kola jí vběhl srnec. Žena si stěžovala na bolest hlavy a krční páteře. Byla k ní povolána Zdravotnická záchranná služba. Hasiči vyřezali náletové křoviny, ve kterých bylo vozidlo zaklíněno. Odpojili akumulátor a pomohli naložit vůz na odtah. Mrtvý srnec byl předán členu mysliveckého sdružení.
Územní odbor Děčín
Vyproštění člověka z kontejneru
1.10. 0:04 Jednotka HZS ÚK ze stanice Děčín vyjela na žádost Městské policie do Riegrovy ulice v Děčíně, kde byl zaklíněný člověk v kontejneru na elektroodpad. Hasiči muže z kontejneru vytáhli a předali Městské policii. Muž byl trochu potlučen a odmítal lékařské ošetření.

vytisknout  e-mailem