HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár od komínu v Nové Vsi, dopravní nehoda s následným požárem osobního auta v Dubí a další zásahy.

16.4. 6:33 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že v Nové Vsi u Hory Svatého Šebestiána šlehají z komínu domku plameny.  

K požáru vyjela jednotka HZS ze stanice Chomutov a dobrovolná jednotka z Hory Svatého Šebestiána. Jednalo se o požár sazí a zahoření trámu v komíně. Hasiči rozebírali podlahu v okolí komínu a vybrali komín. Požár byl zlikvidován v 7:42.
Územní odbor Teplice
dopravní nehoda s požárem auta
16.4. 0:04 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že nad kostelem v Ruské ulici v Dubí hoří osobní auto. K požáru vyjela jednotka HZS ze stanice Teplice s rychlým záchranným automobilem a cisternovou automobilovou stříkačkou. Jednalo se o dopravní nehodu dvou osobních aut, z nichž jedno začalo po nehodě hořet. Uvnitř byl zaklíněný člověk. Jednotka hasila požár a zároveň vyprošťovala z auta zaklíněného člověka. Po vyproštění bylo zjištěno, že při nehodě zemřel. Silnice byla zhruba 3 hodiny uzavřena.
Územní odbor Žatec
požár aut
15.4. 7:03 Jednotka HZS ze stanice Žatec vyjela s cisternovou atomobilovou stříkačkou a rychlým záchranným automobilem k nahlášenému požáru tří aut na parkovišti před autoservisem u šroubárny v Purkyněho ulici v Žatci okres Louny. Hořela dvě osobní auta - Voswagen Transportér a Audi A6 a další vedle stojící dva vozy byly požárem poškozeny. Hasiči zasahovali v dýchací technice dvěma vysokotlakými vodními proudy. Požárem byl lehce poškozen i objekt šroubárny. Hasiči vstoupili dovnitř, kde bylo zaparkované další vozidlo, které bylo od vysoké teploty, vzniklé požárem, také poškozeno. Objekt byl odvětrán a jednotka ochladila střešní dřevěné podhledy. Požár byl lokalizován v 7:17 a zlikvidován v 8:00. Příčinu požáru vyšetřuje Policie ČR.
Územní odbor Teplice
požár střechy
15.4. 7:02 Na linku tísňového volání byl oznámen kouř a plameny z půdy domku v obci Bořislav okres Teplice. K požáru vyjela jednotka HZS ze stanice Teplice a dobrovolné jednotky ze Žalan, Bystřan – Úpořin, Kostomlat pod Milešovkou a Řehlovic. Celkem šest cisternových automobilových stříkaček a automobilová plošina. Hořela střecha. Plošinu pro nedostatek místa nebylo možno ustavit. Hasiči zasahovali v dýchací technice, rozebírali konstrukci střechy a stropu a vynášeli věci z patra. Požár lokalizovali v 7:33 a zlikvidovali 10:15. Na místě jako dohled zůstala dobrovolná jednotka Žalany.
 

vytisknout  e-mailem