HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár neobydlené Roubenky v Horním Jindřichově a další zásahy.

Škoda způsobená požárem byla předběžně odhadnuta na jeden milión Kč. 

požár roubenky1.JPGpožár roubenky1.JPG
Územní odbor Děčín
Požár neobydlené roubenky
28.11. 2:18 Na linku tísňového volání byl oznámen požár neobydlené roubenky v Rolnické ulici v Rumburku 2 – Horním Jindřichově. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Varnsdorf a dobrovolné jednotky z Rumburku a Jiříkova. Při příjezdu jednotek na místo byla střecha dvoupatrového domu celá v plamenech. Hasiči nasadili tři vodní proudy. Vodu dopravovali na místo kyvadlově. Požár zasáhl celé patro a podkroví. Hasiči jej lokalizovali v 3:20 a zlikvidovali v 6:13. Škoda byla předběžně odhadnuta na 1 milión Kč. Příčina požáru se vyšetřuje. Foto: Michal Šafus Požáry cz
Územní odbor Chomutov
Dopravní nehoda
28.11. 8:34 Jednotka HZS ÚK ze stanice Chomutov vyjela k dopravní nehodě tří osobních aut u obce Otvice, okres Chomutov. Jedno z havarovaných aut bylo převrácené na střechu. Jeden člověk byl zraněn na hlavě. Hasiči odpojili akumulátory a zasypali vyteklé provozní náplně z havarovaných aut sorbentem.  V 10:31 jednotka zásah ukončila a vracela se na základnu.
Územní odbor Chomutov
Požár odpadu v lese
28.11. 0:59 Na linku tísňového volání byl oznámen požár odpadků v lese u Jirkova – Březence. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Chomutov a dobrovolná jednotka z Jirkova. Požár měl dvě ohniska o rozměrech zhruba 2x1m, která byla od sebe značně vzdálená. Hasiči požár zlikvidovali v 1:20.
Územní odbor Žatec
Dopravní nehoda
27.11. 16:12 Na linku tísňového volání byla oznámena dopravní nehoda dvou osobních aut na kraji obce Lubenec, okres Louny ve směru na Prahu. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Podbořany. Hasiči zasypali uniklý olej sorbentem a řídili dopravu do příjezdu Policie ČR.
Odkazy do noveho okna

požár roubenky1

požár roubenky1 

Detailní náhled

požár roubenky2

požár roubenky2 

Detailní náhled

požár roubenky3

požár roubenky3 

Detailní náhled

požár roubenky4

požár roubenky4 

Detailní náhled

požár roubenky5

požár roubenky5 

Detailní náhled

požár roubenky6

požár roubenky6 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem