HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár nákladního vagonu v Žatci, dopravní nehoda u Libouchce, požár lesa u Hněvic.

Více než dvě hodiny likvidovali hasiči lesní požár u Hněvic okres Litoměřice.  

Územní odbor Žatec
Požár nákladního vagonu
23.4. 1:44 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že u Západního nádraží v Žatci okres Louny hoří nákladní vagon, ve kterém přebývají bezdomovci. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Žatec a podniková jednotka SŽDC. Hasiči požár lokalizovali v 2:04 a zlikvidovali v 2:20. Místo bylo předáno železniční jednotce.
Územní odbor Ústí nad Labem
Dopravní nehoda
22.4. 16:31 Jednotka HZS ÚK ze stanice Petrovice a dobrovolná jednotka z Libouchce vyjely k dopravní nehodě osobního auta a motocyklu u Libouchce. Motocyklista byl zraněn. Do nemocnice jej transportoval vrtulník Letecké záchranné služby. Hasiči spolu se Zdravotnickou záchrannou službou transportovali zraněného do Libouchce k vrtulníku. Po té naložili vozidla na odtah a uklidili vozovku.
požár lesa Hněvice.jpgpožár lesa Hněvice.jpg
Územní odbor Litoměřice
Požár lesa
22.4. 14:53 Na linku tísňového volání byl oznámen požár lesa u obce Hněvice okres Litoměřice. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Štětí a podniková jenotka Čepro – Roudnice. Hořel les a lesní školka na ploše 50x30m. Hasiči požár lokalizovali v 15:29 zlikvidovali v 17:02. Foto: Kateřina Kosíková HZS ÚK.
Odkazy do noveho okna

požár lesa Hněvice

požár lesa Hněvice 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem