HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár motoru autobusu v Terezíně, dopravní nehoda v Mostu - Komořanech a další zásahy.

Požár v motorové části autobusu byl uhašen před příjezdem hasičů. 

autobus1.jpgautobus1.jpg
Územní odbor Litoměřice
Požár motoru autobusu
13.3. 9:43 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že hoří linkový autobus za Litoměřicemi ve směru na Terezín. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Litoměřice. Autobus hořel už v Terezíně, v městské části Na Krétě. Řidič včas zpozoroval kouř vycházející z motorového prostoru autobusu a ihned zastavil. V době požáru bylo přepravováno 10 cestujících a řidič, kteří ihned opustili prostor autobusu. Požár zlikvidoval řidič ručním hasicím přístrojem před příjezdem jednotky. Hasiči provedli kontrolu. Na místo se dostavil vyšetřovatel příčin požárů, který po ohledání motorového prostoru určil jako příčinu technickou závadu na elektroinstalaci pravé zadní lampy. Výše škody byla předběžně odhadnuta na 100 tisíc Kč. Foto: Michal Horner HZS ÚK
Územní odbor Most
Dopravní nehoda
13.3. 7:22 Jednotka HZS ÚK ze stanice Most a železniční podniková jednotka SŽDC Chomutov vyjely k dopravní nehodě kamionu a osobního auta v Mostu – Komořanech. Nehoda se stala asi 4m od vlakového kolejiště. Do kolejiště vytékala nafta. K poškození kolejiště nedošlo. Bylo poškozeno 10 m zábradlí u nádraží.    
Územní odbor Děčín
Dopravní nehoda
13.3. 6:34 Jednotka HZS ze stanice Děčín vyjela k dopravní nehodě dvou aut u obce Dobkovice okres Děčín. Při nehodě byl jeden člověk zraněn. Do nemocnice jej dopravil vrtulník Letecké záchranné služby. Hasiči asistovali Zdravotnické záchranné službě a pomohli naložit pacienta do vrtulníku.
Územní odbor Chomutov
Požár komínu
12.3. 19:50 Na linku tísňového volání bylo oznámeno že na čerpací stanici v Nádražní ulici v Chomutově hoří střecha. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Chomutov a dobrovolná jednotka z Chomutova. Hořely saze v komíně domku za čerpací stanicí. Požár pronikl do mezistropí domu od krbu. Hasiči rozebírali podlahu 1. patra. Požár zkvidovali v 21:04. Majitel byl poučen.
Odkazy do noveho okna

autobus1

autobus1 

Detailní náhled

autobus2

autobus2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem