HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár Maringotky v Maxičkách, požár přístřešku v Kadani, únik plynu v Litvínově a další zásahy.

4.1. 23:46 Hasičské jednotky HZS PS Děčín a SDH Horní Žleb vyjely k požáru maringotky v Děčíně – Maxičkách.  

Maringotka byla požárem zasažena celá. Na místě nikdo nebyl. Hasiči požár lokalizovali v 0:12 a zlikvidovali v 0:49. Příčina požáru a škoda se vyšetřují.
Územní odbor Děčín
požár přístřešku
5.1. 11:15 Hasičská jednotka sboru dobrovolných hasičů Kadaň vyjela k požáru v ulici Na Průtahu v Kadani. Hořel přístřešek na oploceném pozemku Správy železničních a dopravních cest (dříve České dráhy). Hasiči požár lokalizovali v 11:21 a zlikvidovali v 11:31.
Územní odbor Žatec
odstranění plechů po pokusu o krádež kovu
5.1. 9:42 Hasičská jednotka HZS PS Žatec odstranila plechy visící ze střechy domu na Smetanově Náměstí v Žatci. Plechy byly uvolněny pravděpodobně při pokusu o krádež mědi. Událost byla řešena Policií ČR. 
Územní odbor Most
únik plynu
4.1. 21:03 Hasičská jednotka HZS PS Litvínov vyjela do Tržní ulice v Litvínově, okdkud byl hlášen únik plynu v prázdné budově. Hasiči na místě zjistili, že se jedná o únik plynu po krádeži kovové trubky. Byl vyhledán hlavní uzávěr a hasiči plyn uzavřeli. Na místo byl povolán technik plynáren a majitelka objektu. Technik zajistil plynový ventil.
Územní odbor Litoměřice
požár suché trávy
4.1. 15:19 Hasičská jednotka HZS PS Roudnice nad Labem vyjela k požáru Na Slavíně v Roudnici nad Labem. Hořela suchá tráva na černé skládce na ploše 5x5m. Hasiči požár lokalizovali v 15:33 a zlikvidovali v 15:54.
 

vytisknout  e-mailem