HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár maringotky v Libochovanech, dopravní nehoda v Litvínově, požár osobního auta ve Varnsdorfu

Z hořící maringotky vytáhli hasiči dvě tlakové lahve. 

Územní odbor Litoměřice
Požár maringotky
27.6. 2017 6:39 Jednotka HZS ÚK ze stanice Litoměřice vyjela k požáru do obce Libochovany okres Litoměřice. Hořela maringotka. Hasiči z ní vytáhli dvě tlakové lahve. Požár lokalizovali v 8:01 a zlikvidovali v 8:08. Příčina vzniku požáru se vyšetřuje.
Územní odbor Most
Dopravní nehoda
27.6. 2017 1:46 Jednotka HZS ÚK ze stanice Litvínov vyjela k dopravní nehodě osobního auta v Podkrušnohorské ulici v Litvínově – Hamru. Při nehodě nebyl nikdo zraněn. Vůz přerazil sloup veřejného osvětlení. Hasiči povolali technické služby města, uklidili vyteklý olej a pomohli naložit havarované auto na odtah.
Požár auta Varnsdorf.jpgPožár auta Varnsdorf.jpgÚzemní odbor Děčín
Požár auta
26.6. 2017 9:59 Jednotka HZS ÚK ze stanice Varnsdorf  vyjela k požáru osobního auta ve Varnsdorfu. Vozidlu se během jízdy začalo kouřit z motoru do kabiny. Řidička vozidlo zastavila na odbočce pod Nemocnicí a vytáhla z auta jedenáctiletou dceru. Ta se částečně nadýchala zplodin hoření a byla přivolanou ZZS ošetřena na místě. Hasiči požár zlikvidovali v 10:12. Příčinou vzniku požáru byla technická závada na vozidle. Škodu majitel odhadl na cca 20 tis. Kč.
foto: Miroslav Svoboda HZS ÚK
 

vytisknout  e-mailem