HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár květináče na chodbě domu, požár kontejnerů v areálu školy a další zásahy.

Hasiče zaměstanala nedbalost člověka, který do květináče na chodbě zamáčkl cigaretu. 

Územní odbor Litoměřice
Požár květináče
28.1. 21:02 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že ve výtahu a na chodbě domu v Revoluční ulici v Litoměřicích je kouř a štiplavý zápach. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Litoměřice. Hasiči v domě zjistili kouř a hledali  jeho zdroj. Po třech minutách nalezli květináč, do nějž někdo zamáčkl cigaretu a rašelina začala doutnat. Hasiči květináč vynesli před dům a uhasili v 21:18.
Územní odbor Děčín
Požár kontejnerů
28.1. 20:22 Na linku tísňového volání byl ohlášen požár kontejnerů v areálu školy v ulici Míru v Děčíně – Boleticích nad Labem. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Děčín. Hořely dva plastové kontejnery. Požár je zachvátil celé. Hasiči požár lokalizovali v 20:32 a zlikvidovali v 20:43.
Územní odbor Litoměřice
Dopravní nehoda

28.1. 11:06 Jednotka HZS ÚK ze stanice Roudnice nad Labem vyjela k dopravní nehodě osobního auta asi pět kilometrů za Roudnicí nad Labem ve směru na Račiněves. V autě byl zaklíněný zraněný člověk. Hasiči jej vyprostili a předali zdravotnické záchranné službě. Zároveň provedli protipožární opatření a místo po té předali Policii ČR.

vytisknout  e-mailem