HZS Moravskoslezského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár kuchyně v centru Ostravy se škodou tři miliony korun

Bez zranění. 

Jednotka profesionálních hasičů zasahovala v úterý 17.7.2012 pozdě večer v centru Ostravy u požáru kuchyně (pro nově otevíranou restauraci) ve čtyřpodlažní budově na Sokolské třídě.
pozarkuchyneOstrava_I (6).JPG
 
Požár zničil nové vybavení kuchyně ve sníženém přízemí, kouř ale škodil i na vybavení restaurace a v dalších místnostech domu. Škoda tak byla předběžně odhadnuta na tři miliony korun. Nikdo nebyl zraněn, příčina vzniku požáru se šetří.
 
Operační středisko hasičů bylo o požáru informováno v úterý po 21. hodině. Na místo vyjela jednotka Hasičského záchranného sboru Moravskoslezského kraje (HZS MSK) ze stanice Fifejdy, a to čtyřmi vozidly.
 
Požár kuchyňské linky dostali hasiči pod kontrolu během 12 minut, za další čtvrthodinu bylo vše dohašeno. K odvětrávání kuchyně, restaurace a dalších silně zakouřených prostor domu museli hasiči použít přetlakové ventilátory.
 
Další foto z HZS MSK je na: http://www.pozary.cz/clanek/56876-v-centru-ostravy-hasici-likvidovali-pozar-kuchyne-ve-zcela-nove-restauraci-skoda-je-nekolik-milionu/

vytisknout  e-mailem