HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár kontejnerů v Mostě, požár přístřešku u Klapého, požár osobního auta v Jílovém okres Děčín.

Shořela přední část Škody Felicia.  

Požár auta Jílové (1).jpgPožár auta Jílové (1).jpg
Územní odbor Most
Požár odpadkových kontejnerů
20.8. Jednotka HZS ÚK ze stanice Most vyjížděla v noci třikrát za sebou k požáru odpadkových kontejnerů. Poprvé to bylo ve 2:10 do Višňové ulice v Mostě, kde hořel plastový kontejner. Hasiči požár zlikvidovali ve 2:20. Podruhé vyjížděli k požáru plastového kontejneru ve 2:30 do České ulice, zlikvidováno v 2:45. A potřetí hořel plastový kontejner v ulici J.A. Komenského. Nahlášeno ve 2:51, zlikvidováno v 3:01.
Územní odbor Litoměřice
Požár přístřešku se slámou
19.8. 22:09 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že hoří chlívky a sláma na samotě za Klapým směr Libochovice, v blízkosti je rodinný dům. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Lovosice a dobrovolné jednotky z Klapého a Třebenic. Hořel přístřešek se slámou. Hasiči ochlazovali rodinný dům a požár po rozebrání konstrukce přístřešku zlikvidovali v 0:23.
Územní odbor Děčín
Požár osobního auta
19.8. 15:19 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že u kostela v Jílovém na Děčínsku hoří plamenem osobní auto. K požáru vyjela jednotka HZS ze stanice Děčín a dobrovolná jednotka z Modré.
Hořela přední část Škody Felicia .Hasiči požár zlikvidovali v 16:07 vysokotlakým vodním proudem.  Během požáru nebyl nikdo zraněn.  Příčinou požáru byla technická závada na palivové soustavě.
Foto: Miroslav Svoboda HZS ÚK
 

Odkazy do noveho okna

Požár auta Jílové (1)

Požár auta Jílové (1) 

Detailní náhled

Požár auta Jílové (2)

Požár auta Jílové (2) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem