HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár kompostu v Hrušovanech, požár lesa v Chomutově, požár kontejneru na nádvoří zámku v Děčíně a další zásahy.

29.3. 5:55 Jednotka HZS St. Chomutov vyjela k požáru v zahradě v obci Hrušovany.  

Hořel kompost na ploše 2x2m. Požár vznikl od pálení větví. Hasiči požár lokalizovali v 6:11 a zlikvidovali po rozhrabání kompostu v 6:21.
Územní odbor Děčín
požár sazí v komíně
29.3. 0:46 Na linku tísňového volání bylo oznámeno že v obecním domě v Děčínské ulici v Jiřetíně pod Jedlovou hoří saze v komíně. K požáru vyjela jednotka HZS St. Varnsdorf. Jednalo se o starší dům, hasiči museli otevřít komín. Požár zlikvidovali ve 2:50
Územní odbor Chomutov
požár lesa
28.3. 22:46 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že u staré prodejny Plus v ulici Pod břízami v Chomutově hoří les. K požáru vyjely jednotky HZS St. Chomutov a SDH Jirkov. Hořela lesní hrabanka a odpadky na ploše 10x10m. Hasiči požár lokalizovali v 23:03 a zlikvidovali v 23:08.
Územní odbor Teplice
požár stropu od komínu
28.3. 19:42 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že do bytu v domku v Krupce – Bohosudově se valí kouř. K požáru vyjely jednotky HZS St. Teplice a SDH Krupka . Hasiči rozebírali konstrukci stropu u komína. Na vyhledávání ohnisek používali termokameru. Požár lokalizovali ve 20:03 a zlikvidovali v 20:18.

požár kontejneru zámek 1.jpgpožár kontejneru zámek 1.jpg
požár kontejner zámek.jpgpožár kontejner zámek.jpg
Územní odbor Děčín
požár velkokapacitního kontejneru na nádvoří zámku
28.3. 18:55 Jednotka HZS St. Děčín vyjela k požáru na nádvoří zámku v Děčíně. Hořel odpad ve velkokapacitním kontejneru na druhém nádvoří zámku.V době příjezdu jednotky šlehaly z kontejneru plameny do výšky 4 m. Hasiči požár, který se mimo kontejner nerozšířil, lokalizovali vodním proudem v 19:08 a zlikvidovali v 19:27. Příčinou požáru byl s největší pravděpodobností špatně uhašený nedopalek cigarety. Výše škody nebyla dosud vyčíslena.
 

vytisknout  e-mailem