HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár kamionu na D8 u Ždárku, únik LPG v Ústí nad Labem a další zásahy.

Polskému kamionu shořela celká kabina a část návěsu. 

Ústí nad Labem
Požár kamionu
6.9. 7:33 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že na dálnici D8 za oběma tunely asi 2km před čerpací stanicí u Žďárku hoří kamion. K požáru vyjely jednotky HZS ÚK ze stanice Petrovice a Ústí nad Labem. Hořela kabina a část návěsu. Hasiči pomocí dvou vodních proudů požár lokalizovali v 7:50 a zlikvidovali v 8:46. Příčinou požáru polského kamionu byla technická závada turba. Škoda zatím nebyla vyčíslena. Kamion odtáhla odtahová služba.
Územní odbor Litoměřice
Požár plastových kontejnerů
6.9. 1:50 Jednotka HZS ÚK ze stanice Lovosice vyjela do Sadů Pionýrů v Lovosicích, kde hořely dva plastové kontejnery. Při příjezdu hasičů byly oba zcela požárem zachváceny. Hasiči pomocí vodního proudu požár lokalizovali v 2:06 a zlikvidovali v 2:09.
Ústí nad Labem
Únik LPG
5.9. 20:18 Na linku tísňového volání byl oznámen únik LPG z modré Škody Felicie v ulici Jindřicha Plachty v Ústí nad Labem – Severní Terase. Majiteli se nepodařilo plyn uzavřít ventilem. Hasiči místo ohradili páskou a bylo rozhodnuto počkat, než plyn z nádrže uteče. Po té na místo přijel servis, který auto odvezl do dílny.
Územní odbor Žatec
Dopravní nehoda
5.9. 16:42 Jednotka HZS ÚK ze stanice Žatec a dobrovolná jednotka z Postoloprt vyjely na žádost Zdravotnické záchranné služby k dopravní nehodě u obce Velemyšleves. Jednalo se o dopravní nehodu osobního auta, které narazilo do kruhového objezdu. Osádka havarovaného vozu byla při příjezdu jednotky v péči Zdravotnické záchranné služby. Auto leželo mimo vozovku na střeše. Hasiči provedli protipožární opatření, zlikvidovali uniklý olej a pomohli naložit havarované auto na odtah.
Územní odbor Most
Dopravní nehoda
5.9. 16:33 Jednotka HZS ÚK ze stanice Most vyjela na žádost Zdravotnické záchranné služby k dopravní nehodě u obce Havraň, okres Most. Jednalo se o dopravní nehodu tří osobních aut. Při nehodě byla lehce zraněna žena vezoucí malé dítě. Oba byli z preventivních důvodů transportováni do nemocnice. Hasiči zabezpečili vozidla proti požáru, kyvadlově řídili dopravu, uklidili vyteklý olej a pomohli naložit vozidla na odtah.
požár kamionu1.JPGpožár kamionu1.JPG
požár kamionu2.JPGpožár kamionu2.JPG

vytisknout  e-mailem