HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár dodávky u čerpací stanice na dálnici a další zásahy.

Včasným zásahem u čerpací stanice bylo zabráněnno velkým škodám.  

Požár dodávky u Lovosic 3.jpgPožár dodávky u Lovosic 3.jpg
22. října 2013
Územní odbor Litoměřice
Požár dodávky
22.10. 2:07 Na linku tísňového volání byl oznámen požár dodávky u stojanu čerpací stanice OMV na dálnici D8 u Lovosic. K požáru vyjely jednotky HZS ÚK ze stanice Litoměřice a Lovosice a dobrovolné jednotky z Brozan nad Ohří a Třebenic. Posádka automobilu Mercedes Benz Vito nejprve asi jeden kilometr před čerpací stanici srazila při jízdě na dálnici divoké prase, čímž byla poškozena přední části automobilu. Poté sjeli k čerpací stanici, kde ihned po zastavení zpozorovali požár v motorovém prostoru. Na pomoc přispěchala obsluha čerpací stanice, která poskytla tři práškové hasící přístroje a lokalizovala požár před příjezdem hasičských jednotek. Včasným zásahem bylo zabráněno velkým škodám. Požár byl zlikvidován v 2:40. Všetřovatel příčin požárů určil jako příčinu vzniku elektrický zkrat vodičů vedoucích od akumulátoru. Pravděpodobně se jednalo o následek střetu s divokým prasetem.
Foto: Michal Horner HZS ÚK
Územní odbor Most
Požár osobního auta
21.10. 23:57 Na linku tísňového volání byl oznámen požár osobního auta v ulici Pod Koňským vrchem v Mostě. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Most. Při příjezdu jednotky na místo bylo vozidlo požárem zcela zasaženo. Hasiči jej lokalizovali v 0:11 a zlikvidovali v 0:42. Příčina požáru se vyšetřuje.
Územní odbor Teplice
Dopravní nehoda
21.10. 19:06 Jednotka HZS ÚK ze stanice Duchcov vyjela k dopravní nehodě dvou osobních aut v Duchcově. Při nehodě byli dva lidé zraněni. Vzala je do péče Zdravotnická záchranná služba. Hasiči řídili provoz, odpojili autobaterie havarovaných aut a zasypali skvrny po vyteklých provozních kapalinách na silnici sorbentem.
Odkazy do noveho okna

Požár dodávky u Lovosic 1

Požár dodávky u Lovosic 1 

Detailní náhled

Požár dodávky u Lovosic 2

Požár dodávky u Lovosic 2 

Detailní náhled

Požár dodávky u Lovosic 3

Požár dodávky u Lovosic 3 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem