HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár chaty v Budyni nad Ohří, požár stohu u Lučního Chvojna, požár prázdného bytu v Ústí nad Labem, požár chaty v Teplicích.

Požár v Budyni nad Ohří zasáhl celou chatu o rozměrech 6x4 m.  

22.4. 2014
Územní odbor Litoměřice
Požár chaty
21.4. 18:54 Na linku tísňového volání byl oznámen požár chaty v zahrádkářské kolonii v Budyni nad Ohří. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Roudnice nad Labem a dobrovolné jednotky z obcí Mšené - lázně a Budyně nad Ohří. Požár zasáhl celou chatu o rozměrech 6x4m. Uvnitř nikdo nebyl. Hasiči požár zlikvidovali v 19:23. 
Územní odbor Ústí nad Labem
Požár stohu
21.4. 7:28 Na linku tísňového volání byl oznámen požár stohu sena u obce Luční Chvojno. K požáru vyjela jednotky HZS ÚK ze stanice Ústí nad Labem a dobrovolná jednotka Velké Chvojno. Hořelo osm balíků slámy. Byl povolán majitel stohu s nakladačem, aby hořící balíky rozhrnul. Požár byl lokalizován v 8:32 a zlikvidován v 10:38.
Ústí nad Labem
Požár prázdného bytu
21.4. 1:31 Na linku tísňového volání byl oznámen požár v čtyřpatrové budově v ulici U Jeslí v Ústí nad Labem. Z domu bylo evakuováno 19 lidí. Hořely odpadky v prázdném bytě. Hasiči požár lokalizovali v 1:52. Byt zkontrolovali termokamerou. Příčina vzniku požáru byla manipulace s otevřeným ohněm.
Územní odbor Teplice
Požár zahradní chaty
19.4. 0:11 Na linku tísňového volání byl oznámen požár částečně podezděné chaty v Teplicích Na Bramši. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Teplice z Proboštova, Sobědruh a Dubí – Mstišova. Hasiči požár lokalizovali v 0:59. Uvnitř byla nalezena propanbutanová lahev. Chata byla zkontrolována termokamerou.
 
 

vytisknout  e-mailem