HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár chatky v Chabařovicích, dopravní nehoda u Trnovan okres Litoměřice a další zásahy.

Popálený člověk byl Zdravotnickou záchrannou službou odvezen do nemocnice. 

požár chatky Chabařovice.jpgpožár chatky Chabařovice.jpg
Územní odbor Ústí nad Labem
Požár chatky
20.2. 8:19 Na linku tísňového volání byl oznámen požár chatky v Chabařovicích. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Ústí nad Labem a dobrovolná jednotka z Chabařovic. Hasiči ošetřili popáleného člověka a předali jej Zdravotnické záchranné službě. Z chatky, která měla být údajně využívaná bezdomovci, vynesli a ochladili propanbutanovou lahev. Rozebírali konstrukci chatky. Požár lokalizovali v 8:42 a zlikvidovali v 19:14. Příčina požáru: manipulace s otevřeným ohněm. Škoda nebyla stanovena. Foto: Michal Mikšovský HZS ÚK
Územní odbor Litoměřice
Dopravní nehoda
20.2. 7:55 Na linku tísňového volání byla oznámena dopravní nehoda dvou osobních aut s následným požárem u obce Trnovany okres Litoměřice. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Litoměřice. Při příjezdu jednotky auto již nehořelo. Šlo o malý požár krytu. Hasiči odpojili akumulátor. Zdravotnická záchranná služba odvezla dva zraněné do nemocnice.
Územní odbor Žatec
Požár
20.2. 2:00 Jednotka HZS ÚK ze stanice Žatec vyjela k požáru v prodejně Tesco v Husově ulici v Žatci okres Louny. Hořela elektroinstalace na WC. Hasiči odpojili elektrický přívod. Požár zlikvidovali ve 2:42. Objekt odvětrali.
Územní odbor Žatec
Dopravní nehoda
19.2. 19:00 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že u Postoloprt ve směru na Lenešice okres Louny je auto v Rybníce. K nehodě vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Louny a dobrovolné jednotky z Lenešic a Postoloprt. Osobní auto bylo částečně zapadlé do rybníka, uvnitř nikdo nebyl. Hasiči vytáhli auto z rybníka a pomohli je naložit na odtah.
Odkazy do noveho okna

požár chatky Chabařovice

požár chatky Chabařovice 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem