HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár auta v Bílině a Charvaticích, požár od komínu v Růžové a další zásahy.

16.1. 3:04 Hasičská jednotka HZS PS Děčín vyjela k požáru nahlášenému v ulici Na pěšině v Děčíně – Bynově.  

Hasiči na místě zjistili, že se jedná o vypalování kabelů. Požár byl zlikvidován kbelíkem vody ve 3:22. Policie zadržela podezřelé osoby.
Územní odbor Litoměřice
požár auta
16.1. 1:27 Hasičské jednotky HZS PS Roudnice a SDH Mšené – Lázně vyjely k požáru osobního auta v Martiněvsi – Charvaticích. Hasiči požár, který zasáhl i fasádu vedle stojícího domu, zlikvidovali pomocí vysokotlakého vodního proudu v 1:50.
Územní odbor Teplice
požár auta
15.1. 16:54 Hasičská jednotka HZS PS Bílina vyjela k požáru osobního auta v Síbově ulici v Bílině. Hořelo v prostoru motoru vozu Škoda Felicia Combi. Požár uhasil majitel auta před příjezdem jednotky. Hasiči provedli dohašovací práce. Příčina: úmyslné zapálení. Zlikvidováno v 17:09. Škoda byla předběžně odhadnuta na 3 tisíce Kč.
Územní odbor Děčín
požár od komínu
15.1. 11:55 Hasičské jednotky HZS PS Děčín a SDH Hřensko vyjely k požáru komínu v obci Růžová. Hořely saze v komíně, který byl prasklý, a trámky ve zdi u komína. Hasiči hledali ohniska termokamerou. Zeď museli rozkopat a jednotlivá ohniska zlikvidovat vysokotlakým vodním proudem. Požár byl lokalizován v 13:54 a zlikvidován v 15:59. Škoda byla předběžně odhadnuta na 100 tisíc Kč.
Ústí nad Labem
požár od krbu
15.1. 5:29 Hasičská jednotka HZS PS Ústí nad Labem vyjela k požáru do ulice Za vozovnou v Ústí nad Labem – Bukově. Hořela deska nad krbem v bytě. Hasiči požár zlikvidovali v 5:44 vysokotlakým vodním proudem. Místnost po té odvětrali.
Územní odbor Děčín
požár keřů na hřbitově
14.1. 16:34 Hasičská jednotka vyjela k požáru v Folknářské ulici v Děčíně - Folknářích. Hořel keř u vchodu hřbitova. Hasiči požár zlikvidovali v 16:53.
 

vytisknout  e-mailem