HZS Olomouckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Pomozte vytvořit knížku hasičských pohádek

Necelý měsíc zbývá do uzávěrky literární soutěže "Bylo, nebylo u hasičů". Konečné datum, ke kterému přijímáme hasičské pohádky, je 30. června 2015. 

Hasičský záchranný sbor České republiky si připravil na první pololetí roku /2015 literární soutěž pro všechny zájemce o hasiče a o jejich práci. Každý, kdo se s námi podělí o svou pohádku na hasičské téma, se může stát spoluautorem nově připravované knihy. Publikace bude sloužit k propagaci i preventivně výchovné činnosti hasičů.

U příspěvků se bude hodnotit originalita, myšlenka, vtip a výstižnost tématu. Společně s textem je nutné zaslat též přihlášku a souhlas s poskytnutím autorských práv. Uzávěrka literární soutěže pro kategorie žáci základních a středních škol a tvořiví dospělí je 30. června 2015. Slavnostní vyhlášení nejlepších pohádek se uskuteční 5. září 2015 v rámci akce Zbirožské Tatrování. Pro vítěze jsou připraveny zajímavé hasičské ceny.

Své příspěvky i dotazy směřujte na organizační oddělení MV-GŘ HZS ČR (Ing. Michaela Franclová, tel. 775 417 846, e-mail michaela.franclova@grh.izscr.cz). Další informace o literární soutěži a přihláška jsou přiloženy níže.

Autor:

por. Bc. Ing. Vladimíra Hacsiková
mluvčí HZS Olomouckého kraje
tel: 950 770 039
mobil: 725 490 377
e-mail: mluvci(zavinac)hzsol.cz

vytisknout  e-mailem