HZS Karlovarského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Pomozte při hlasování v prestižní soutěži

Od roku 2012 vyzývá společnost Magirus (výrobce požární techniky) profesionální hasičské sbory po celém světě, aby přihlásily své týmy, zásahy a kreativní strategie do soutěže Conrad Dietrich Magirus Award, která je dnes v odborných kruzích považována za „Oskara hasičské práce“. Hlavním cílem tohoto projektu je dostat práci hasičů do středu veřejného zájmu po celém světě a poukázat na odvahu, odhodlání a profesionalitu sborů.

Hasičský záchranný sbor Libereckého kraje počátkem listopadu 2018 nominoval jeden ze svých největších a především nejlépe zvládnutých zásahů "Požár Družstva pro chemickou výrobu Severechema Liberec 29. 5. 2017" do této prestižní celosvětové soutěže.

V Německu zasedla odborná porota, která pečlivě posoudila více než stovku nominací a vybrala deset nejlepších. O tom, která země a který hasební zásah se stane vítězem, rozhodne internetové hlasování. Hasiči z Libereckého kraje se do TOP 10 probojovali a mají tak čest bojovat dál o kov nejcennější.

HZS Liberockého kraje zpracoval video, které podrobně popisuje zásah samotný i týmovou práci našich hasičů. Najdete ho na stránkách magirusgroup.com. Zde se také hlasuje a konkurence je obrovská. Librečtí hasiči soupeří se zeměmi jako je Brazílie, Mexiko, Itálie, Švýcarsko či Chorvatsko. Najděte si čas, podívejte se na práci libereckých hasičů, hlasujte pro ně a umístěte video a odkaz na hlasování na své profily na sociálních sítích. Pomozte tak českým hasičům dostat se mezi světovou elitu! Zároveň prosím posílejte odkaz svým kolegům, kamarádům a známým. Hlasujte ze stolních počítačů, notebooků či telefonů.

Hlasovat můžete na adrese:

https://award.magirusgroup.com/de/internationales-feuerwehrteam/detail/?tx_z7magiruscdma_story%5Bstory%5D=83

od 20. prosince 2018 do 27. ledna 2019. 

Video je ke shlédnutí i na veřejném kanálu youtube.com, pod tímto odkazem https://youtu.be/EOjW6uKFFlo

Děkujeme a vaší součinnosti si velice vážíme. 

HZS Liberckého kraje

vytisknout  e-mailem