HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Poděkování za dlouholetou a obětavou práci u Hasičského záchranného sboru České republiky

(23. 11. 2017) Ve středu 22. 11. 2017 poděkoval krajský ředitel Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje, plk. Ing. Vít Rušar, třem příslušníkům za jejich dlouholetou a obětavou práci. Jejich služební poměr skončí s rokem 2017. 

Po 25 letech služby odchází nstrmž. Roman Mahdal, který od roku 1992 sloužil na požární stanici v Uherském Brodě jako strojník.

Po 31 letech služby odchází pprap. Radek Krejčiřík, který v roce 1986 nastoupil službu na požární stanici v Uherském Hradišti jako hasič technik. V této funkci působil až do dnešních dnů.

Po 38 letech služby odchází nprap. Zdeněk Havel, který začal sloužit u hasičů od 1. 10. 1979. Svoji kariéru zahájil jako strojník a v roce 1995 se stal velitelem družstva. Sloužil vždy na územním odboru Kroměříž.

Během příjemného setkání přišla řeč na hasičské začátky, vývoj ochranných i technických prostředků, požární techniky, závažné i kuriózní zásahy. Jménem všech kolegů si dovoluji ještě jednou poděkovat Romanu Mahdalovi, Radku Krejčiříkovi a Zdeňku Havlovi za jejich práci a popřát jim mnoho zdraví, štěstí a úspěchů v jejich další etapě života.

Autor: nprap. Roman Žemlička – HZS Zlínského kraje

Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem