HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Plk. Mgr. Aleš Černohorský byl ustanoven novým krajským ředitelem

Do funkce krajského ředitele Hasičského záchranného sboru Pardubického kraje byl dnes 1. dubna 2019 ustanoven plk. Mgr. Aleš Černohorský.

Ve funkci tak nahradí brig. gen. Ing. Miroslava Kvasničku, který po sedmadvaceti letech služby u sboru ukončil k 31. 12. 2018 služební poměr.

Oficiálnímu ustanovení do funkce byli přítomni generální ředitel HZS ČR genmjr. Ing. Drahoslav Ryba i hejtman Pardubického kraje JUDr. Martin Netolický, Ph.D.

Plk. Mgr. Aleš Černohorský nastoupil k profesionálnímu sboru v roce 1992 jako hasič. Poté pracoval jako hasič – technik spojové a informační služby. Z výjezdové jednotky přešel na operační a informační středisko jako operační důstojník. Po několika měsících byl jmenován do funkce vedoucího odboru operačního střediska okresu Pardubice. V lednu 2001 byl ustanoven do funkce náměstka ředitele pro úsek operačního řízení. Je absolventem Univerzity Hradec Králové, kde v roce 2004 získal titul magistra. Od roku 2002 zastával funkci náměstka krajského ředitele pro úsek IZS a operační řízení HZS Pardubického kraje.

Od 1. dubna 2019 je novým krajským ředitelem.

por. Bc. Vendula Horáková, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

Mgr. Aleš Černohorský

Mgr. Aleš Černohorský 

Detailní náhled

nový ředitel3

nový ředitel3 

Detailní náhled

nový ředitel4

nový ředitel4 

Detailní náhled

nový ředitel5

nový ředitel5 

Detailní náhled

nový ředitel6

nový ředitel6 

Detailní náhled

nový ředitel7

nový ředitel7 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem