HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Plameny pohltily garáž i osobní vůz

 

 

Čtyři jednotky hasičů likvidovaly v sobotu večer požár garáže v Loukově na Havlíčkobrodsku. Plameny za sebou zanechaly majetkovou škodu v předběžné výši 30.000 Kč.
 
Hlášení o požáru přijalo Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina v 19:36 hod. K požáru vyjely jednotky profesionálních hasičů ze Světlé nad Sázavou a Ledče nad Sázavou, které posílily jednotky sborů dobrovolných hasičů ze Světlé nad Sázavou a Dolního Města.

Plameny šlehající ze samostatně stojící dřevěné garáže o rozměrech přibližně 7 x 5 m byly viditelné už z dálky. Uvnitř garáže měl majitel zaparkovaný osobní vůz. Hasiči na likvidaci požáru nasadili několik vodních proudů. Lokalizovat požár se jednotkám podařilo po deseti minutách intenzivního hašení. Úplná likvidace požáru proběhla ve 20:36 hod.

Při požáru ani samotném zásahu nebyl nikdo zraněn. Požárem vznikla majiteli škoda v předběžné výši 30.000 Kč. Jedná se o škodu na garáži a osobním vozidle. Příčinou vzniku požáru byla technická závada na elektroinstalaci osobního vozidla.


 

vytisknout  e-mailem