HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Pět jednotek hasičů likvidovalo požár domu

Do Hluboké na Chrudimsku směřovalo v sobotu 11. června 5 jednotek hasičů (profesionální z Hlinska a Vysokého Mýta a dobrovolné ze Skutče, Proseče a Předhradí). Událost byla na operační a informační středisko hasičů oznámena v 1.15 hodin. Jednalo se o požár domu.

Ihned byly nasazeny dva proudy „C“ a vysokotlaký proud vody k likvidaci požáru. Ten se podařilo hasičům dostat pod kontrolu v 2.05 hodin. V době příjezdu hasičů na místo události byl objekt prázdný, uvnitř se nikdo nenacházel. Dvě osoby byly mimo nebezpečí. Jednu osobu ošetřila zdravotnická záchranná služba. Z přízemí domu hasiči vynesli elektroniku, ale i terárium s hadem. Dále bylo nutné dohasit všechna ohniska a rozebrat střešní konstrukci.

Likvidaci požáru hlásil velitel zásahu na operační a informační středisko HZS v 6.01 hodin. I nadále zde pracují hasičští vyšetřovatelé a odborníci z Institutu ochrany obyvatelstva Lázně Bohdaneč, aby zjistili přesné příčiny vzniku požáru. Škoda s největší pravděpodobností přesáhne 1 milion korun.

por. Bc. Vendula Horáková, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

Požár RD Hluboká

Požár RD Hluboká 

Detailní náhled

Požár RD Hluboká1

Požár RD Hluboká1 

Detailní náhled

Požár RD Hluboká2

Požár RD Hluboká2 

Detailní náhled

Požár RD Hluboká3

Požár RD Hluboká3 

Detailní náhled

Požár RD Hluboká4

Požár RD Hluboká4 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem