HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Pátrání po ženě pokračovalo i dnes, nalezeno bylo tělo

Dnes jsme opět pátrali po pohřešované ženě, příbuzní byli s ženou ve spojení naposledy 16. října. Dle policejní zprávy policisté začali s pátráním po ženě ve Slatiňanech a Chrudimi. Následně ověřili zdravotnická zařízení, autobusové, vlakové zastávky a další místa, kde by se žena mohla nacházet, jelikož prokazatelně byla viděna v úterý 20. října mezi Chrudimí a Slatiňany na cyklostezce, která vede podél řeky Chrudimky.

Součinnostní zásah policistů a hasičů se uskutečnil 24. a 25. října. Pohřešovaná žena tehdy nebyla nalezena, ale byly při prohledávání toku řeky nalezeny části oblečení a osobní věci. Policisté si dnes opět vyžádali součinnost hasičů při opakovaném prohledání vodního toku řeky Chrudimky v souvislosti s pátráním po pohřešované osobě.

Prohledávání bylo rozděleno do dvou úseků. První část hasičů prohledávala spolu s policisty řeku od Chrudimi do Mnětic na člunu a druhá část pročesávala břehy pěšky. Do zásahu byl zapojen i hasičský dron. 

Celý zásah byl bohužel ukončen nalezením lidského těla v Chrudimi nad jezem řeky Chrudimky. Zda šlo skutečně o ženu, po které bylo vyhlášeno pátrání, potvrdí až další vyšetřování policistů 

por. Bc. Vendula Horáková, tisková mluvčí

Jana Poláková, asistentka

Odkazy do noveho okna

pátrání po ženě3 4.11.2020

pátrání po ženě3 4.11.2020 

Detailní náhled

pátrání po ženě2 4.11.2020

pátrání po ženě2 4.11.2020 

Detailní náhled

pátrání po ženě1 4.11.2020

pátrání po ženě1 4.11.2020 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem