HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Pátek ve znamení nehod

Hasiči během patnáctého červnového dne zasahovali hned u sedmi kolizí 

Páteční nehoda dodávky a traktoru v Kladrubech nad LabemPáteční nehoda dodávky a traktoru v Kladrubech nad Labem
Hasiči z Poličky zasahovali během pátku u nehody, jež se stala na křižovatce ulic Střítežská a P. Jilemnického Hasiči z Poličky zasahovali během pátku u nehody, jež se stala na křižovatce ulic Střítežská a P. Jilemnického
Druhá nehoda v Poličce se stala na stejné křižovatce jako první nehodaDruhá nehoda v Poličce se stala na stejné křižovatce jako první nehoda
 
HZS Pardubického kraje, stanice Přelouč
            V pátek 15. června v 9.18 hodin byla jednotka hasičů ze stanice Přelouč vyslána k dopravní nehodě, jež se stala v ulici Pardubická v Přelouči. Průzkumem na místě bylo zjištěno, že se jedná o dopravní nehodu dvou osobních vozidel. Při nehodě došlo ke zranění dvou osob. Hasiči zraněné osoby ošetřili ještě před příjezdem posádky zdravotnické záchranné služby. Po jejich příjezdu si je posádka převzala do své péče a jednu zraněnou osobu si odvezla do nemocnice. Hasiči dále provedli odpojení akumulátoru tak, aby nedošlo k požáru.
 
            V 12.54 hodin vyjížděli hasiči z Přelouče k nehodě dodávky a traktoru do Kladrub nad Labem směrem na Selmice. Při nehodě se zranil muž o ´vystřelený´ airbag a byl předán do péče zdravotníkům. Hasiči zasypali sorbentem uniklý olej z převodovky. Hasiči vyčkali až bude nehoda zadokumentována policisty, a poté pomohli s naložením dodávky i traktoru na vozidla odtahové služby. Odstraňování následků nehody trvalo až do 16.04 hodin.
 
HZS Pardubického kraje, územní odbor Svitavy
Hasiči ze stanice v Poličce vyjížděli během pátečního odpoledne hned dvakrát na stejnou křižovatku ulic Střítežská a P. Jilemnického v Poličce. První nehoda se stala v půl druhé odpoledne. Došlo zde ke střetu nákladního automobilu Tatra Terrno a osobního vozu Lancia Lybra. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění. O dvě hodiny později byla jednotka vyslána opět na křižovatku ulic Střítežská a P. Jilemnického. Tentokrát zde došlo ke střetu vozidel Seat Toledo a Suzuki Grand Vitara. U obou nehod hasiči zasypávali uniklé provozní náplně a odpojovali akumulátory, aby nedošlo k požárům.
 
 

Vendula Horáková, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem