HZS Olomouckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Páteční dopravní nehody v kraji

U tří dopravních nehod zasahovali profesionální hasiči v Olomouckém kraji v pátek 2. listopadu dopoledne. 

První nehoda byla hlášena na operační středisko Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje v pátek 2. listopadu v 6:24 hodin v Moravské Huzové - Benátkách. Při nehodě osobní vozidlo sjelo do příkopu, nikdo nebyl zraněn.

Druhá nehoda se stala na "Kokorském kopci" na silnici z Přerova do Olomouce. Oznámena na tísňovou linku byla v pátek 2. listopadu v 7:24 hodin. Na místo vyeli profesionální hasiči z Přerova. Při nehodě se srazilo osobní vozidlo s traktorem. Řidič osobního vozidla utrpěl zranění, zdravotnická záchranná služba jej odvezla na ošetření do nemocnice. Hasiči provedli protipožární opatření a po zaměření nehody Policií ČR a úklidu vozovky se vrátili zpět na základnu. Doprava v místě události nebyla zastavena.

Třetí, nejtragičtější, dopravní nehoda byla oznámena na operační středisko Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje v pátek 2. listopadu v 9:35 hodin. Nehoda se stala ve Vrahovicích na Vrahovické ulici. Na místo vyjeli profesionální hasiči z Prostějova s cisternou a rychlým zásahovým automobilem. Při nehodě kamion srazil cyklistu. V době příjezdu hasičů byl muž v péči zdravotnické záchranné služby. Hasiči jí pomáhali s resuscitací, cyklista však utrpěl zranění neslučitelná se životem. Hasiči se po likvidaci následků nehody vrátili zpět na základnu.

Autor:

por.Bc.Ing. Vladimíra Hacsiková
tisková mluvčí HZS Olomouckého kraje
tel: 950 770 039
mobil: 725 490 377
e-mail: mluvci(zavinac)hzsol.cz

Odkazy do noveho okna

DN_kokory_2-11-2012

DN_kokory_2-11-2012 

Detailní náhled

DN_kokory_2-11-2012

DN_kokory_2-11-2012 

Detailní náhled

DN_kokory_2-11-2012

DN_kokory_2-11-2012 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem