HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Otevření bytu ve Varnsdorfu, prohledání sutin spadlé části bývalé tovární haly v Duchcově a další zásahy.

Sutiny bývalé továrny na dětská vozidla v Duchcově prohledávali tři specálně vycvičení psi. 

Územní odbor Děčín
Otevření bytu
11. 9. 6:41 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že v zamčeném bytě v Čelakovické ulici ve Varnsdorfu leží nemohoucí muž. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Varnsdorf. Hasiči se dostali do bytu otevřeným oknem. Muž byl při vědomí a komunikoval. Na místo byla povolána Zdravotnická záchranná služba. Zásah byl ukončen v 7:26.
Územní odbor Žatec
Dopravní nehoda
10.9. 19:29 Na linku tísňového volání byla oznámena dopravní nehoda dvou osobních aut na křižovatce ulic Družstevní a Bratří Čapků v Žatci, okres Louny. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Žatec. Při nehodě byl jeden člověk zraněn. Zdravotnická záchranná služba jej odvezla do nemocnice. Silnice byla neprůjezdná. Hasiči pomohli naložit havarovaná auta na odtah. Ve 20:21 byl zásah ukončen.
Územní odbor Teplice
Zřícená zeď tovární haly
10.9. 18:54 Na linku tísňového volání byl oznámen pád části haly bývalé továrny na dětská vozidla v Duchcově. Na místo vyjely jednotky HZS ÚK ze stanice Duchcov a Teplice. Sutiny byly prohledávány třemi speciálně vycvičenými psi Kynologické služby. Část zříceného objektu zasahoval do ulice. Městská policie jej ohraničila páskou. Hasiči místo prohledávali termokamerou. Na místo se dostavila starostka Duchcova i majitel objektu. Nikdo pod sutinami nebyl nalezen. Zásah byl ukončen ve 21:31.

vytisknout  e-mailem