HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Otevření bytu v Mostě, požár komínu a sklepa v Ústí nad Labem a další zásahy

12.1. 7:43 Hasičská jednotka HZS PS Most vyjela na žádost pečovatelské služby do Růžové ulice v Mostě, kde za dveřmi ležela zraněná paní.  

Paní komunikovala, ale nemohla otevřít dveře. Ty odolávaly i speciálnímu nářadí. Hasiči se do bytu dostali přes balkon, rozbitím menší tabule skla. Paní byla předána do péče zdravotnické záchranné služby.
Územní odbor Žatec
požár přívěsu
12.1. 5:18 Hasičské jednotky HZS PS Podbořany a SDH Lubenec vyjely k požáru přívěsu na kontejnery v obci Lubenec. Řidič stačil přívěs odpojit. Hořela přední náprava. Hasiči požár zlikvidovali v 5:58.
Ústí nad Labem
požár komínu
11.1. 20:28 Hasičská jednotka HZS PS Ústí nad Labem vyjela k požáru komínu v Horské ulici v Ústí nad Labem – Trmicích. Při příjezdu jednotky na místo šlehaly z komínu plameny, kouř šel i z podhledu. Hasiči použili kominické nářadí, komín pročistili. Dál z něj ale šel kouř a jiskry. Byla propálená komínová vložka. Hasiči požár lokalizovali v 21:15 a zlikvidovali v 21:54. Předáno majitelce předávacím protokolem.
požár ve sklepě
11.1. 16:58 Hasičské jednotky HZS PS Ústí nad Labem a SDH Mojžíř vyjely k požáru v sedmipatrovém domě v Keplerově ulici v Ústí nad Labem – Krásném Březně. Hořel odpad ve sklepě. Chodba a sklep byly zakouřeny. Hasiči použili přetlakovou ventilaci. Požár, který hasiči zlikvidovali v 17:57, narušil vodovodní potrubí, voda tekla do sklepa. Byl uzavřen uzávěr vody a dobrovolná jednotka vodu ze sklepa odčerpala.
 

vytisknout  e-mailem