HZS Moravskoslezského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Ostravští hasiči vyprošťovali řidiče i v Nové Vsi – po nárazu do stromu

Starší řidič nepřežil. 

Dvě jednotky ostravských profesionálních hasičů zasahovaly v pondělí 12.3.2012 dopoledne v Ostravě-Nové Vsi u nehody osobního automobilu Ford Mondeo, který skončil ve vzrostlém stromu. Řidiče museli hasiči vyprostit a pomáhali zdravotníkům v jeho oživování. Starší muž i přes veškerou snahu záchranářů nehodu nepřežil.
 
Operační středisko bylo o nehodě informováno ve čtvrt na dvanáct. Na místo vyjely dvě ostravské jednotky Hasičského záchranného sboru Moravskoslezského kraje – ze stanic Zábřeh a Fifejdy.
 
Hasiči řidiče vyprostili a pomáhali rychlé záchranné službě s oživováním. Další hasiči zabezpečili havarované auto před požárem, jiní řídili kyvadlově dopravu na silnici mezi Novou Vsí a Zábřehem.
 
Jde o jejich druhé pondělní dopolední vyprošťování. Ráno skončil ve sloupu nedaleko krajského úřadu taxík, zraněného řidiče předali hasiči rychlé záchranné služby.
 
V Moravskoslezském kraji se ale ještě během pondělního dopoledne stala další tragická nehoda – v Bartošovicích (okres Nový Jičín) skončil osobní automobil ve stromě. Jedna osoba nepřežila.

Další foto z HZS MSK je na: http://www.pozary.cz/clanek/53003-v-ostrave-zemrel-po-narazu-do-stromu-petasedesatilety-ridic/

vytisknout  e-mailem