HZS Moravskoslezského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Ostravští hasiči opět pomohli vyřešit ošemetnou dopravní situaci

Ostravští profesionální hasiči – jako již několikrát v tomto roce – napomohli i ve středu 18.4.2012 ráno vyřešit ošemetnou dopravní situaci na velmi frekventované objížďce v Ostravě-Svinově. Na křižovatce Polanecké ulice s nájezdem na velký kruhový objezd, propojující Rudnou ulici a dálnici D1, totiž skončil svou jízdu kvůli uvolněnému zadnímu kolu kamion Renault Midliner, vezoucí potraviny.
kamionodtazeniobjizdkaOstrava (3).JPG
 
 
V Ostravě vede – během dlouhodobé uzavírky klíčových Svinovských mostů (v generální rekonstrukci) - hlavní objízdná trasa z Poruby do Zábřehu a centra města právě po Polanecké a Rudné ulici.
 
Nákladní Renault zůstal stát – již bez „svlečeného“ pravého kola ze zadní nápravy - uprostřed křižovatky, kde se pak desítky minut vytvářely ze všech tří stran velké kolony vozidel. Dva policisté, kteří zde usměrňovali dopravu, měli práce až nad hlavu.
 
Na místo vyjela po sedmé hodině ranní jednotka Hasičského záchranného sboru Moravskoslezského kraje (HZS MSK) ze stanice v Ostravě-Porubě a vyprošťovací speciál Mercedes Bizon ze stanice HZS MSK v Ostravě-Zábřehu.
 
Hasiči naložili zadní část kamionu na zadní vidlici Bizona a odtáhli jej 400 metrů po Polanecké ulici ve směru na Polanku nad Odrou - až k areálu Zeleniny pod dálničním mostem, kde skončil na krajnici. Tam už se o něj začala starat soukromá odtahová firma.
 
Další foto z HZS MSK je na: http://www.pozary.cz/clanek/54183-ostravsti-hasici-opet-pomohli-vyresit-osemetnou-dopravni-situaci-na-objizdce/

vytisknout  e-mailem