HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Sražený motocyklista ve Vysokém Mýtě a sražený cyklista u Pardubic

Při nehodách zraněny tři osoby  

HZS Pardubického kraje, územní odbor Ústí nad Orlicí
Dne 21. září v 8.42 hodin zasahovali vysokomýtští hasiči u dopravní nehody jež se stala ve městě. Jednalo se o střet osobního vozidla s motocyklistou. Zraněný motocyklista při příjezdu hasičů ležel na zemi a byli u něho kolem jdoucí lidé. Hasiči ihned poskytli první před lékařské ošetření. Motocyklista si stěžoval hlavně na bolest dolní končetiny. Hasiči po příjezdu zdravotníků předali zraněného do jejich péče.
Nehoda motocyklu a osobního vozidla ve Vysokém MýtěNehoda motocyklu a osobního vozidla ve Vysokém Mýtě
Hasiči ale i po předání pacienta  pomohli zdravotníkům sundat přilbu zraněnému motocyklistovi, nasadit mu krční límec i ošetřit otevřené zlomeniny. Dále zajistili unikající provozní náplně z motocyklu. Jakmile policisté zadokumentovali dopravní nehodu, hasiči odstranili motocykl z vozovky a vrátili se zpět na stanici.
 
 
HZS Pardubického kraje, stanice Pardubice
            Ve středu 21. září v 15 hodin byli hasiči přivoláni k nehodě osobního automobilu a cyklisty na křižovatce ulic Průmyslová a Dašická v Černé za Bory. Po nehodě skončil osobní automobil na střeše.
Nehoda v Černé za BoryNehoda v Černé za Bory
Dvě osoby utrpěly zranění a byly převezeny do nemocnice. Hasiči odstranili následky nehody a místo předali policistům k došetření.
 
Vendula Horáková, tisková mluvčí
 
 

vytisknout  e-mailem