HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Osmý listopadový den ve znamení nehod

Ve vozidle byly dvě autosedačky, ale na štěstí žena s sebou děti nepřevážela. Ve vozidle byly dvě autosedačky, ale na štěstí žena s sebou děti nepřevážela.
Nehoda v ŽižíněNehoda v Žižíně
 
HZS Pardubického kraje, stanice Pardubice
            Dne 8. listopadu v 9.50 hodin vyjela jednotka hasičů z Pardubic k dopravní nehodě osobního vozidla, jež se stala v Žižíně. Jednalo se o čelní náraz vozu do stromu. Ve voze cestovala řidička, která utrpěla zranění. Na místě nehody si ženu převzala do péče zdravotnická záchranná služba. Hasiči provedli standardní opatření, a to odpojení akumulátoru tak, aby nedošlo k případnému požáru a posypali vyteklý olej sorbentem. 
 
HZS Pardubického kraje, územní odbor Svitavy
            Do Linhartic vyjížděly ve čtvrtek v 11.49 hodin hasičské vozy. Havarovala tady hned tři osobní vozidla značek Fiat Ducato, Škoda Octavia a Mitsubishi. Jedna osoba si po nehodě stěžovala na bolest krku a byla předána do péče zdravotníků. Hasiči odstranili následky nehody a havarované vozy odtáhli mimo vozovku, aby netvořily překážku silničního provozu. Jednotka hasičů se zpět na základnu vrátila v 14.13 hodin.  
 
            V 14.03 hodin zasahovali hasiči z Poličky v Jedlové, kde se střetla dvě vozidla. Při nehodě byla zraněna jedna osoba. Z havarovaných vozidel unikaly provozní náplně. Hasiči je zasypali sorpčními látkami. Při odstraňování následků kolize byla vozovka zcela neprůjezdná. Po zadokumentování nehody policisty, hasiči odstranili následky nehody a poté se vrátili zpět na základnu.
 
HZS Pardubického kraje, stanice Holice
            Ve čtvrtek v podvečer vyjížděli holičtí hasiči k nehodě do obce Jaroslav. Krátce po šesté hodině tady havaroval osobní automobil. Skončil v příkopu a na střeše. Hrozivě vypadající nehoda se na štěstí obešla bez zranění. Po vyšetření nehody policisty hasiči odstranili následky nehody.
 
 
Vendula Horáková, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem