HZS Karlovarského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Opět nehoda u Ostrova, požár ubytovny v Karlových Varech i vybuchlé patrony u převážených peněz v Mariánských Lázních

Náročnou směnu mají za sebou hasiči v celém kraji. Během středy vyjížděli k požárům, dopravním nehodám i dalším událostem. 

Na silnici z Ostrova na Klášterec zasahovali hasiči u dopravní nehody osobního auta a malého nákladního auta, které se převrátilo na bok. Přivolaní hasiči z Ostrova a Karlových Varů zajistili místo nehody a postarali se o úklid uniklých provozních kapalin. Také asistovali odtahové službě při vyproštění havarovaných vozidel. V tomto úseku silnice č. 13 se v poslední době stalo větší množství dopravních nehod, často i se zraněním. Sami hasiči, kteří zde zasahují stále častěji, varují před tímto úsekem a nabádají řidiče k opatrnosti.
 
Ostrov 004.jpg
Ostrov 006.jpg 
Ostrov 010.jpg
Ostrov 011.jpg
 
 
Kouř vycházející z oken bývalé ubytovny v Karlových Varech zalarmoval hasiče ve středu odpoledne. K požáru vyjely tři jednotky hasičů, průzkumem hasiči zjistili, že hoří vybavení v jednom z bytů ve druhém patře. Ještě před příjezdem hasičských jednotek evakuovala městská policie sedm lidí z objektu ubytovny. Požár se nestihl nikam dál rozšířit, protože se jednalo o již nevyužívaný objekt určený k demolici, je požár bez škody.
P ubytovny Západní - B (5).JPG 
P ubytovny Západní - B (10).JPG
P ubytovny Západní - B (17).JPG
P ubytovny Západní - B (18).JPG
 
Nevšední událost mají za sebou hasiči ze stanice v Mariánských Lázních. Vyjížděli společně s policií a záchrannou službou k hlášenému případu nadýchání se neznámou látkou. Na místě zjistili, že se jedná o automobil České pošty převážející ceniny, kdy v nákladovém prostoru došlo k vybuchnutí patron určených k označení cenin v případě loupeže. Při kontrole nákladového prostoru se řidič vozidla nadýchal zplodin z těchto patron. Hasiči zkontrolovali místo události a po zjištění, že další nebezpečí nehrozí, se vrátili zpět na základnu.

vytisknout  e-mailem