HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Odstraňování následků silného větru při bouřce v Ústeckém kraji, požár osobního auta v Lovosicích.

Požár osobního auta v Lovosicích poškodil i železniční viadukt.  

Bouřka – silný vítr
Mezi 19:05 19.5. a 00:39 20.5. vyjely hasičské jednotky profesionální i dobrovolné v Ústeckém kraji k devíti zásahům, při nichž odstraňovali většinou spadlé stromy na vozovku. Nejvíce zásahů bylo v okresu Ústí nad Labem. Hasiči odstraňovali spadlý strom na kůlnu v Žukovově ulici v Ústí nad Labem na Střekově, spadlý strom na vozovku v Sebuzíně, v Truhlářově ulici v Ústí nad Labem na Střekově kusy na vozovku spadlé střešní lepenky, spadlý strom v Purkyňově ulici v Ústí nad Labem – Střekově, dva spadlé stromy na vozovku v Chabařovicích. V kresu Louny odklízeli hasiči spadlý strom v Počeradech. V okresu Most spadlý strom v Braňanech. V okresu Litoměřice spadlý strom na vozovku u Račiněvsi.
Mezi 7:40 a 8:36 20.5. hasiči odstraňovali ještě spadlý strom přes silnici v okresu Ústí nad Labem u Božtěšic a Varvažova a v okresu Litoměřice strom pře silnici u Libotenic.
požár auta Lovosice 2.JPGpožár auta Lovosice 2.JPG
Územní odbor Litoměřice
Požár auta
19.5. 19:09 Na linku tísňového volání byl oznámen požár osobního auta pod železničním viaduktem v Lovosicích. K požáru vyjely jednotky HZS ÚK ze stanice Lovosice a Litoměřice a podniková jednotka SŽDC. Požárem byl zcela zasažen osobní automobil Ranult Scenic. Oheň zasáhl i železniční viadukt, ze kterého žárem opadávala omítka. Během zásahu byla v obou směrech uzavřena silnice č. I/30 ve směru Lovosice - Ústí nad Labem. Hasiči požár lokalizovali v 19:22 a zlikvidovali v 19:35. Příčina požáru se vyšetřuje. Foto: Lukáš Balaštík HZS ÚK.
Odkazy do noveho okna

požár auta Lovosice 1

požár auta Lovosice 1 

Detailní náhled

požár auta Lovosice 2

požár auta Lovosice 2 

Detailní náhled

požár auta Lovosice 3

požár auta Lovosice 3 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem