HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Ocenění pro Hasiče pro školy Ivy Karafiátové a Adama Fuksy

Příslušnice Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje por. Ing. Iva Karafiátová a příslušník Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje por. Ing. Adam Fuksa, hlavní autoři projektu Hasiči pro školy, obdrželi medaili III. Stupně za zásluhy o rozvoj Vyšší policejní a střední policejní školy Ministerstva vnitra v Praze. 

Medaile pro Ivu Karafiátovou a Adama FuksuMedaile pro Ivu Karafiátovou a Adama FuksuJsou historicky prvními příslušníky HZS ČR, kteří toto ocenění dostali. Oceněni byli mimo jiné za zavádění moderních metod do výuky problematik Ochrany člověka za běžných rizik a za dlouhodobou spolupráci se školou. Slavnostní vyhodnocení se uskutečnilo 12. prosince 2019 na Vyšší policejní a střední policejní škole Ministerstva vnitra v Praze.
Hasiči pro školy jsou výukovým materiálem pro 2. stupeň základních škol v oblasti požární ochrany a ochrany obyvatelstva. Materiál je realizován v rozsahu 20 výukových hodin na čtyři ročníky. Jedná se o interaktivní prezentace doplněné videem, fotografiemi a grafikou, pracovní listy pro děti a metodickou příručkou pro učitele. Celý projekt je realizován za finanční podpory Ústeckého kraje.

Odkazy do noveho okna

Iva Karafiátová

Iva Karafiátová 

Detailní náhled

zakonceni_roku_2019_52

zakonceni_roku_2019_52 

Detailní náhled

zakonceni_roku_2019_57

zakonceni_roku_2019_57 

Detailní náhled

zakonceni_roku_2019_68

zakonceni_roku_2019_68 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem