HZS Karlovarského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Nové výběrové řízení na dodání vybavení operačního střediska

Z důvodu zrušení zadávacího řízení z podzimu loňského roku vyhlašuje Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje nové řízení. Předmětem je opět vybavení modernizovaného operačního a informačního střediska.  

Zadávací řízení pro dodání ´Vybavení s vazbou do OŘ pro HZS KVK – technologické zázemí a technologie stanic´ vyhlásil Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje. Jedná se o součást standardizovaného projektu modernizace krajského operačního a informačního střediska s centrem příjmu tísňové linky 112.
 
Předmětem vyhlášené veřejné zakázky je provedení dodávky 6 ks rackových skříní (stojanových rozvaděčů 19), dohledových systémů HW, bezdrátové komunikace pro stanice HZS Karlovarského kraje a analogových antén. Součástí plnění zakázky je doprava jednotlivých předmětných částí veřejné zakázky do místa plnění veřejné zakázky a jejich montáž, případně zprovoznění. Veřejná zakázka je součástí projektu Krajský standardizovaný projekt Hasičského záchranného sboru Karlovarského kraje, registrační číslo CZ.1.06/3.4.0011.07768, spolufinancovaného z Integrovaného operačního programu.
 
Předpokládaná hodnota veřejné zakázky je 413 tisíc korun bez DPH. Výzva k podání nabídek je zveřejněna na profilu zadavatele http://www.softender.cz/mvcr/detail/514714 . Lhůta pro podání nabídek končí 4. března 2013 v 9 hodin.
 
Krajský standardizovaný projekt HZS Karlovarského kraje je dílčím projektem v rámci celkového projektu „Jednotná úroveň informačních systémů operačního řízení a modernizace technologií pro příjem tísňového volání základních složek IZS“. V rámci tohoto projektu jsou stávající operační střediska hasičů s centry pro příjem tísňového volání evropské tísňové linky 112 modernizována tak, aby se zrychlil a zkvalitnil příjem žádosti o pomoc od občanů.
 
 logo iop a EU 2.jpg                     logo hzs 10 let.JPG
 

 

vytisknout  e-mailem