HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Noční požár v Hynčicích zničil autodílnu i truhlářskou dílnu

Pět jednotek hasičů likvidovalo dnes 20. září 2011 nad ránem požár autodílny, truhlářské dílny a dalších prostor v obci Hynčice na Náchodsku. 

 
Pět jednotek hasičů likvidovalo dnes 20. září 2011 nad ránem požár autodílny, truhlářské dílny a dalších prostor v obci Hynčice na Náchodsku. Požár byl na operační středisko Hasičského záchranného sboru Královéhradeckého kraje ohlášen osmnáct minut po třetí hodině ráno. Na místo vyjeli profesionální hasiči z Broumova, dále byly povolány jednotky dobrovolných hasičů z Broumova, Meziměstí, podniku Veba 01 Broumov Olivětín a Hynčic.
 
Při příjezdu první jednotky na místo určení byl celý objekt o rozměrech zhruba 23 krát 11 metrů v plamenech. Jednalo se o bývalou stodolu, která byla přestavěna na autodílnu. Součástí zděného objektu byla truhlářská dílna a byt, v půdním prostoru bylo uskladněné dříví a část byla předělávána na bytovou jednotku. Hasiči dostali požár pod kontrolu třináct minut po čtvrté hodině ráno. Požár zničil obě dílny a veškeré vybavení, z celého objektu zbyly pouze obvodové zdi. Hmotná škoda byla majitelem odhadnuta na 1,2 miliony korun. Od rána místo prozkoumávají vyšetřovatelé hasičů a Policie ČR kvůli určení příčin vzniku požáru. Ty jsou zatím stále v šetření. Při požáru nebyl nikdo zraněn.
Odkazy do noveho okna

11-09-19hyncice3

11-09-19hyncice3 

Detailní náhled

11-09-19hyncice4

11-09-19hyncice4 

Detailní náhled

11-09-19hyncice5

11-09-19hyncice5 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem