HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Noční dopravní nehody v Pardubickém kraji

HZS Pardubického kraje - ÚO Svitavy, ÚO Ústní nad Orlicí 

Včera 27. prosince 2016 došlo ve večerních hodinách v Pardubickém kraji díky nepozornosti řidičů, ale také ledovce na vozovkách, k několika dopravním nehodám.

Po 19,00 hodině došlo ke střetu dvou osobních vozidel u odbočky na obec Čistá na Svitavsku. Při likvidaci nehody byla řízena doprava Policií ČR. Hasiči provedli protipožární opatření a po zaměření dopravní nehody Policiíí odstranili postupně vozidla mimo hlavní komunikaci.

V okrese Ústí nad Orlicí  se před 21,00 hod. mezi obcemi Sopotnice a Třebovice stala nehoda dvou osobních vozidel. Na místě zasahovala jednotka profesionálních hasičů z Ústí nad Orlicí. Z důvodu plného zprovoznění vozovky byla na žádost Policie ČR vozidla odtažena mimo komunikaci. Po odtažení se vrátli hasiči na základnu.

Před 23,00 hod. došlo v obci Dolní Čermná na Ústeckoorlicku k nehodě jednoho osobního vozidla, které narazilo do přívodu plynu u rodinného domu. Na místě byly dvě zraněné osoby, které Zdravotnická záchranná služba ošetřila a převezla do nemocnice.K úniku plynu nedošlo, přívod byl pouze poškozený. K události byli z důvodu ledovky na vozovce povoláni pracovníci SÚS.

 

(pmh)

vytisknout  e-mailem