HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Nehody 3.2. v Pardubickém kraji

Vážná nehoda se v sobotu 3.2. stala na silnici I11 mezi Žamberkem a obcí Šedivec. Zatím z nezjištěných příčin tam řidička nezvládla řízení a narazila do stromu. Po příjezdu na místo již byla zraněná osoba v péči zdravotnické záchranné služby. Hasiči zajistili místo nehody a provedli protipožární vyšetření. Po vyšetření nehody museli na chvíli uzavřít i komunikaci, aby mohli pokácet strom do kterého řidička narazila. Pro zraněnou osobu vzlétl vrtulník.

Další nehoda v se stala na silnici 354 u odbočky na obec Otradov. Zde chytré hodinky uskutečnily volání a informovaly o těžké nehodě. Na zpětné volání nikdo nereagoval, a tak na místo spěchaly všechny složky záchranného systému. Nejhorší obavy se nepotvrdily a z třech cestujících v osobním autě nebyl naštěstí nikdo zraněn. Hasiči po vyšetření převrátili auto zpět na kola a majitel si zajistil sám odtah vozidla.

Nehoda pěti osobních vozidel se stala na silnici I37 mezi obcemi Rohozná a Nová Ves. Na místo vyrazili profesionální jednotka z Chrudimi a Hlinka, dobrovolná z Trhové Kamenice. Na místě události byly zraněné 3 osoby. Ty si ihned po příjezdu převzala do péče zdravotnická záchranná služba. Vzhledem k počtu vozidel a nehodové situaci byla komunikace po dobu zásahu a šetření uzavřena. Hasiči pomohli s vytažením vozidel z příkopů, naložením vozidla na odtahovou službu a uklidili místo dopravní nehody.

Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem