HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Nehoda zablokovala dopravu z Uherského Brodu na Luhačovice.

(17. 9. 2021) V 5:50 hodin přijalo krajské operační středisko hasičů informaci o vážné dopravní nehodě dvou nákladních automobilů a osobního vozu na křižovatce ulice Těšovská v Uherském Brodě. K události byly postupně vyslány jednotky profesionálních hasičů z Uherského Brodu, Uherského Hradiště a Zlína s cisternami a další technikou. 

Jeden ze zraněných řidičů se již v době příjezdu hasičů nacházel mimo nákladní automobil a první pomoc mu poskytovali svědci nehody. Řidič druhého nákladního automobilu byl v kabině zaklíněn. Hasiči okamžitě zajistili místo nehody a pomohli zdravotníkům při poskytování první pomoci. Zaklíněný muž byl ze zdemolované kabiny vyproštěn pomocí speciálního hydraulického zařízení. Oba řidiči byli následně odvezeni do nemocnice.

Únik většího množství provozních kapalin byl zasypán a likvidován sypkými sorbenty. Komunikace byla v místě kompletně uzavřena. Protože na místě nehrozilo další nebezpečí, byly jednotky odeslány zpět na své základny a k události budou povolány až policie ukončí dokumentaci nehody.

Autor: kpt. Ing. Pavel Řezníček – HZS Zlínského kraje

Odkazy do noveho okna

DN UB (1)

DN UB (1) 

Detailní náhled

DN UB (2)

DN UB (2) 

Detailní náhled

DN UB (3)

DN UB (3) 

Detailní náhled

DN UB (4)

DN UB (4) 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem